4

10 SPØRSMÅL OG SVAR OM MEG

  • Publisert 07.05.2017 kl.20:33. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Hvem er dine bestevenner? 
- Jeg har mange gode venner, men noen er selvfølgelig bedre enn andre. John-Martin, Sandra og Benedikte er soleklart de nærmeste nå. Jeg må selvfølgelig ikke glemme min fantastiske kjæreste, Petter som er min bedre halvdel, bestevenn og en fantastisk støttespiller i hverdagen. 

2. Hva skal du utdanne deg som? 
- Jeg skal utdanne meg helsefagarbeider og har ut dette året igjen som lærling. Da har jeg fått fagbrevet og kan endelig kalle meg selv helsefagarbeider. 

3. Hva ser du etter hos en kjæreste?
- Alt Petter har. Som er fantastisk personlighet, utseende som er helt sykt, han er så kjekk! Ærlighet og trygghet er viktig. Respekt for hverandre. Løfte hverandre opp og ikke ned. En som er stolt over kjæresten sin på alle måter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Hva kamera bruker du?
- Jeg har nettopp kjøpt med Olympus Pen E-pl8 og stor fornøyd med det. Tar veldig fine bilder og kvaliteten er super. Jeg angrer hvertfall ikke på kjøpet i det hele tatt. Jeg kommer til å bruke det ganske masse også, For eksempel når jeg skal til syden om mindre enn en måned til!

5. Chips eller godteri?
- Jeg skal ærlig si jeg er mer på chips enn godteri, men er helt hektet av ren sjokolade. Sjokolade og chips er det mest sannsynlig jeg kjøper visst jeg skal ha noe godt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Favoritt instagrambruker?
- Visst jeg skal stalke noen bare for å se på bildene som er blitt lagt ut så er det Siljeloseth, Siljemid & Solveigfriedrich! Utrolig fine bilder og ryddig feed. 

7. Hvor ser du deg selv om 5 år? 
- Da har Petter og jeg unge(r). Jobber som helsefagarbeider i fantastiske Norheimsund. Det er det jeg tror nå, men er mye som kan skje på 5 år. Jeg tar det som det kommer. Vanskelig å si, men det er sånn jeg håper det ser ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8. Kan du fortelle noe om deg selv som kanskje ikke alle vet?
- Jeg har regulering og har hatt det i 2,5år nå. Kanskje ikke alle vet dette for jeg aldri smiler med tenna nå når jeg har regulering. Jeg skal få den av til sommeren så jeg gleder meg kjempe masse! 
- Jeg har en bestemor som er mange millionær på grunn av lotto. 
- Jeg eier min egen leilighet i en alder av 19 år. Petter og jeg har kjøpt istedenfor å leige. 

9. Hva bruker du mest penger på?
- Mat, mat og mat... 
Jeg bruker jo selvfølgelig en del penger på mat nå når jeg ikke bor hjemme lengre. Er en del som skal handles i løpet av en måned. Bruker en del penger på lånet og leiligheten også. Jeg shopper ikke noe særlig, så det går ikke så mye penger til det. 

10. Hva er det du liker best og minst med å bo sammen med kjæresten din? 
- Det beste må være og ha han i nærheten hele tiden, er det noe jeg trenger eller trenger å snakke med han så er han i samme huset. Får brukt mer tid med han noe som jeg elsker. Selvfølgelig så slipper jeg å sove aleine om nettene, godt å ha han ved min side som gjør at jeg føler meg tryggere og glad. 
- Så over til det verste... Det må vell være visst han roter. Hvertfall visst jeg nettopp har ryddet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Sandra<3

07.05.2017 kl.20:50

Aw, du e herlig! Loveu <3

Det bildet da -.- Hahaha ^^)

unshakeable

08.05.2017 kl.10:59

Sandra: Duer nydeligpå alle bilder! <3

Tonje Pettersen

08.05.2017 kl.14:47

Fine svar :)

Ha en fin dag videre :)

unshakeable

09.05.2017 kl.17:37

Tonje Pettersen: Takk! Samme til deg :)
Skriv en ny kommentar
unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits