2

DENNE UKEN

  • Publisert 14.05.2017 kl.23:09. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Etter verdens lengste powernap, våknet jeg endelig. Dritt sulten da jeg ikke har spist siden lunsj på jobben, så jeg skal faktisk lage taco nå. Det blir veldig godt med taco nå skal jeg ærlig innrømme. Powernap er den beste søvnen uansett hvor lenge den varer. 

UKENS OPPTUR

Må vell være hytteturen med min bror, det var utrolig koselig selvom den varte bare i 1 dag. Jeg skal nok reise tilbake til hytten om ikke så alt for lenge. Av og til er det bare deilig å reise vekk fra folk og hverdag og bare tenke på seg selv og det var godt å komme seg vekk før arbeidshelg og bare hente krefter. 

UKENS HØYDEPUNKT

Det var fredagskvelden da jeg egentlig skulle være aleine hjemme og hadde ikke noen planer, da Petter kom hjem likevel og overrasket meg og vi bare slappet av, snakket og koste oss i hverandres selskap. Jeg merker at jeg er ganske avhengig av Petter og blitt vandt til å ha han sammen med meg 24/7 utenom når han eller jeg er på jobb. Godt å vite at når enn kommer hjem så er han hjemme og venter på meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min fine broder <3
 

UKENS VIDEO

Jeg har ikke begynt med å lage og redigere videoer på youtube, men det kommer. Her har du en ganske ny sang som er veldig bra. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Når planene ikke går som forventet. Jeg kan fortelle mer om dette i et egent innlegg. Når alt er blitt ordnet og planlagt og det plutselig ikke går likevel. 

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fått helt dilla på skjorte, så jeg elsker å gå med det. Sorry for dårlig bilde da jeg ikke har tatt outfit bilder. Bedre bilder skal komme ettervert. 

UKENS TANKE

Jeg har tenkt masse på ferien Petter og jeg skal på i Juni. Gleder meg masse til å reise på ferie med han, bare vi to. Kjærestur til Tyrkia, på et kjempe fint hotell, kommer til å bli kjempe bra. 

UKENS NEDTUR

Er faktisk at jeg ikke har fått gjort nok på bloggen, at jeg ikke har gitt mitt beste med blogging og bilder til bloggen, noe som jeg lover skal bli mye bedre. 

UKENS INNKJØP


Denne fine kosedressen som jeg kjøpte fra wish, og jeg elsker den. Utrolig god å gå i og veldig fint og deilig stoff. Jeg kjøpte min i grå. 

UKENS HUMØR

Har vært veldig bra med tanke på at jeg har nettopp gjennomført arbeidshelg og har hatt 6 arbeidsdager denne uken. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
10 spørsmål og svar om meg
Stor konkurranse - flere vinnere

:)

22.05.2017 kl.23:00

Hvor lenge tok det før du fikk den kosedressen din fra wish? jeg har bestilt en sekk, for 2 dager siden og lurte om det tar lenge tid jeg trenger den om 4 uker. forresten kjempe fin blogg, fikk mye inspirasjoner eg tenker å starte blogg jeg og.

unshakeable

22.05.2017 kl.23:11

:): tok ikke 2 uker en gang <3
Skriv en ny kommentar
unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits