0

ANNA RASMUSSEN HAR TROFASTE FØLGERE

  • Publisert 19.05.2017 kl.09:13. Ligger i kategorien: hverdag

Jeg tenkte å skrive et innlegg om Anna Rasmussen, alle kjenner henne som MammaTilMichelle! Jeg har noen tanker angående bloggen og følgerne hennes. Jeg kjenner jeg blir ganske provosert da jeg leser over alt at alle hater Anna og hun har ikke en bra blogg og hun bare clickbait´er hele tiden. Over alt står det stygge og negative kommentarer ang henne. Det står at ingen liker bloggen hennes og måten hun blogger på, at visst hun ikke hadde hatt sånne overskrifter som hun har, hadde hun ikke hatt noen lesere. Når jeg leser dette blir jeg oppgitt, fordi Anna har faktisk noen av de så og si mest trofaste leserne og hun har utrolig mange som liker bloggen hennes. 

For over 2 uker siden blogget Forlover og samboeren til Anna at hun er sykemeldt og at hun trenger en pause, noe jeg skjønner utrolig godt med tanke på hvor mye stygge og negative kommentarer hun får, og da er det godt å ta en pause når en føler seg ekstra sårbar. Anna har ikke blogget noe som helst på over 2 uker, noe som er uvant Anna. 

ANNA HAR TROFASTE FØLGERE... Fordi at hun ligger fortsatt på topplisten i Norge uten å ha blogget noe og ikke har noe som dere som må hate på henne og si at alle innleggene hun legger ut er clickbait. Jeg skjønner ikke helt hvorfor noen mener dette og at ingen vil lese bloggen hennes når hun ikke har blogget på over 2 uker og ligger fortsatt på topp 10 i Norge, noe som hun har gjort hver dag siden siste innlegget hennes er kommet ut. 

Jeg måtte bare få ut litt tanker og følelser. Anna er fantastisk på mange ting. Hun er en fantastisk mamma og blogger, og hun gjør en fantastisk jobb for at ungene og de menneskene rundt henne skal ha det godt. Hun er et forbilde for meg og mange andre. Jeg ser opp til Anna på så mange mulige måter. 

Skriv en ny kommentar
unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits