1

DENNE UKEN

  • Publisert 21.05.2017 kl.11:13. Ligger i kategorien: hverdag

AKKURAT NÅ

Sitter jeg i stuen min og slapper av, skal skrive dette innlegget til dere. Jeg skal lage meg noe frokost og bare bruke dagen på å slappe helt av. 

UKENS OPPTUR

Denne ukens opptur på være de dagene jeg har tilbrakt på Sotra, vært med familien og truffet vennene mine igjen etter gammelt. Jeg har virkelig savnet vennene mine og familien min, så å reise til Sotra flere ganger, kommer jeg til å gjøre ja. 

UKENS HØYDEPUNKT

Høydepunktet denne uken må nok være den gode familien min, som har tatt godt vare på meg og passet godt på meg mens jeg har vært hos dem. De holder på å pusse opp hele huset og har mye å tenke på når det gjelder det, men likevel har de hatt tid til alt annet også. De er fantastiske mennesker og jeg må ærlig innrømme at jeg er helt sikker på at foreldrene mine har 8 hender, det er derfor de får til alt de har gjort. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS VIDEO

Disse videoene er dem jeg har laget og lagt ut denne uken, håper dere vil se på dem og abonnere på min youtube kanal. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Må faktisk ta familien med her også, de kan være skikkelig irriterende noen ganger. Min lillebror som alltid skal sloss og som ikke blir fornøyd når jeg vinner. Min storebror som alltid skal tøffe seg. Jeg tror alle har dette problemet med søsken og alle kan egentlig se for seg hvorfor søsken er et irritasjonsmoment. 

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Må nok bli dette antrekket her, utrolig deilig å gå i. 

UKENS TANKE

Jeg har ferie nå, så jeg tenker no egentlig mest på det at det er utrolig deilig å bare slappe av og ikke ha vekkerklokke på om morningen, med mindre det er noe jeg skal da selvfølgelig. Tenker også masse på bloggen at jeg må huske å oppdatere, alltid ta med kamera visst jeg skal noe sånn at at jeg får tatt bilder til dere. 

UKENS NEDTUR

Må vell være at jeg ikke har oppnådd alle målene jeg setter meg selv, men jeg tror jeg er for streng med meg selv også. Jeg trenger at jeg er streng med meg selv, ellers oppnår jeg hvertfall ikke noe.  

UKENS INNKJØP


Denne kule og fine jakken har jeg bestilt, og er på vei hjem til meg i posten. Jeg skal skrive et innlegg når den er kommet♥

UKENS HUMØR

Vært veldig bra egentlig. Jeg har jo bare kost meg og funnet på masse gøy denne uken, så jeg har ikke noen annen grunn enn å være veldig blid. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Anna Rasmussen har trofaste følgere
Meg med og uten sminke

22.05.2017 kl.17:30

Dere dro jo av voks stripene feil vei da, er jo meningen å da de i den halv sirkla flippen og oppover
Skriv en ny kommentar
unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits