0

HVORDAN FÅ SPONSOR TIL DIN BLOGG

  • Publisert 23.05.2017 kl.10:00. Ligger i kategorien: sponset

Hei! jeg har funnet ut et genial måte å få sponsorer/samarbeidspartnere til blogg. Før har jeg bare tenkt at det ikke går an, at det er dem som må kontakte deg. Det kan være at sidevisninger eller leserne dine har litt med det å gjøre, med ikke alltid. Jeg har sendt noen mailer rundt til samarbeidspartnere som jeg tenker hadde vært fint for meg og min blogg, men det er selvfølgelig forskjellig fra person til person og blogg til blogg. Jeg interesserer meg veldig for mote, klær, sminke og skjønnhet, så da synes det var best for meg å prøve å finne samarbeidspartnere/sponsorer ut i fra det. 

Visst du er interessert i mote osv sånn som meg, kan du evt sende en mail til noen av disse du finner nedenfor:
* Nuskin
* Blivakker
* Swiss clinic
* Junkjard
Jeg er hvertfall interessert i samarbeidspartnere eller sponsorer visst det er noen av dem som kommer over min blogg! Jeg har også laget en liten skisse for dere som lurer på hva dere skal evt skrive i en mail til ulike samarbeidspartnere eller sponsorer. 

Hei!

Mitt navn er Malin, og er 19, snart 20 år. Jeg blogger på www.unshakeable.blogg.no. Jeg er for tiden på utkikk etter sponsorer eller samarbeidspartnere. Jeg er interessert i både produkter til meg selv og produkter til konkurranser. Bloggen har i de siste 30 dagene hatt i gjennomsnitt 200 sidevisninger og 150 lesere. 

Jeg vil omtale og skrive om produktene på bloggen og linke til deres nettside. Ved konkurranser vil det være tydelig at produktene er fra dere. Jeg vil også ta egne bilder av produktene jeg får tilsendt. 

Jeg er åpen for forslag fra dere. Håper på et positivt svar. 

Med vennlig hilsen 
Malin Hammersland


Håper dere likte dette innlegget og gjerne del videre♥ håper dette kom til nytte for noen av dere

Skriv en ny kommentar
unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits