3

ER DET OK Å VÆRE ENSOM?

  • Publisert 30.07.2017 kl.17:15. Ligger i kategorien: hverdag

Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal begynne dette blogginnlegget, dette kommer til å være et personlig og ikke minst ærlig innlegg. Jeg prøver å vise at jeg er en sosial og opptatt jente, men det er helt motsatt av det som det egentlig er...

Jeg har en kjæreste som er fantastisk og som jeg bor med ja, men det er mange grunner for at jeg føler meg ensom. Når jeg bestemte meg for å flytte fra Sotra noe som egentlig er utrolig trist. Jeg har familie og alle vennene mine på Sotra, her har jeg bare Petter. Ikke missforstå meg nå, det er ikke bare bare med Petter, han er verdens snilleste og kuleste person. Når jeg skriver "bare Petter" mener jeg at det fort kan bli ensomt å bare tilbringe tid med han, selvom han er min bestevenn og kjæreste. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Må bare smile uansett hvordan hverdagen er, kommer ikke så langt av å være lei seg og sur. 

Når jeg bodde på Sotra var jeg med venner hver dag, jeg var sosial og jeg hadde alltid noe å finne på. Jeg hadde mange som brydde seg og som likte å tilbringe tid med meg. Jeg snakker fortsatt litt med noen av vennene mine, men er utrolig mange som jeg har mistet kontakten med på grunn av at jeg har flyttet og de har sine venner og sin familie å tenke på. Det er utrolig vanskelig å klare å finne på noe med venner hvertfall når jeg jobber 100% her inne og det er ikke bare 10 minutters tur til å komme til vennen mine heller, det er faktisk 1,5 time og det er bare til Bergen og med tanke på at jeg jobber så mye så er 3 timer i løpet av en dag litt waste av tid bare på å reise. 

Jeg har blitt kjent med noen her inne, men det er stort sett på jobb. Vi jobber sammen og det er det eneste egentlig. Jeg har ikke funnet noen å være med her inne, noe som er en av grunnene for at jeg føler meg ensom, jeg skal bare si at det er ikke lengre like lett å få venner sånn som det var for 10 år siden, når alle var ute i gatene å lekte og alle fikk være med. Jeg skulle ønske alt var sånn som det en gang var. 

Jeg høres utrolig utakknemlig ut nå, noe som jeg ikke er i det hele tatt. Jeg er veldig glad for at jeg har jobb, tjener penger selv, leilighet, kjæreste og hund. Men uansett om jeg har alt dette så er jeg fortsatt ensom, det er alltid sånn at man ønsker seg det man ikke har og ønsker seg alltid mer enn det man har. Jeg er utrolig takknemlig for de vennene jeg fortsatt har kontakt med, som er tålmodig og venter til jeg har tid å være med dem. 

Er du ensom eller har du noen gang følt deg ensom? 

due

30.07.2017 kl.19:53

Jeg kjenner meg meget godt igjen i dette ja. Hva mener du med : jobber 100% her inne?

unshakeable

30.07.2017 kl.22:57

due: 100% her inne i Noheimsund som helsefagarbeider. har ikke så mye fritid da skjønner du.

due

30.07.2017 kl.23:21

ja sånn ja :)
Skriv en ny kommentar
unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits