5

BLI UKENS BLOGG

Hei. Nå er det Mandag og jeg som sikkert mange andre er klar for en ny uke. Ny uke og nye muligheter, vi får no hvertfall håpe det... Jeg tenkte at siden jeg er så dårlig med oppdatering her for tiden må jeg ha noe gøy innpå sånn at bloggen får komme i gang igjen. Derfor tenkte jeg å ha en ukens blogg der alle kan melde seg på og det er ingen krav på å være med. Det enste er at du kommenterer i kommentarfeltet at du vil være med. Da er det viktig å huske å ta med bloggen sånn at jeg får gå innpå å sjekke den når jeg skal trekke ukens blogg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HUSK:
* KOMMENTER AT DU ER MED PLUSS BLOGGEN DIN!


HADDE VÆRT KJEKT OM DERE LA MEG TIL SOM VENN HER PÅ BLOGG.NO

arielcalypso

31.07.2017 kl.09:50

Blir gjerne med :)

Jannicke Elnæs

31.07.2017 kl.10:03

Jeg er med :D

elnes.blogg.no

due

31.07.2017 kl.10:34

Jeg blir gjerne med :) Jeg har vært på ferie i 3 uker, så har vært litt fraværende og på i det siste. Men nå føler jeg at jeg er tilbake 100% igjen. Barna har fortsatt ferie her, ja helt til skolen starter og det samme med meg. Jeg prøver å blogge mellom 1 og 3 ganger pr. dag. Selv må jeg begynne med studiene, men blogge får jeg tid til i mellom lesing og innsendinger. Dette er et meget flott innlegg. Det er gøy når noen finner på noe annet med bloggen sin :)

Myriam

31.07.2017 kl.11:53

Som fersk og relativt ulest, så vil jeg selvfølgelig gjerne være med:-)

Sofie-Amunda

31.07.2017 kl.19:53

Jeg er med :)
Skriv en ny kommentar
unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits