3

MIN FØRSTE GANG

  • Publisert 07.08.2017 kl.15:00. Ligger i kategorien: Friends

Jeg kom over dette innlegget på en annen blogg og har lest mange sånne typer innlegg før og synes de er kjempe morsom å lese. Derfor tenkte jeg å lage et innlegg om meg også, der dere kan både bli bedre kjent med meg og vite litt om min fortid. 

Mitt første kyss 
Nå kommer jeg ikke til å ta med de useriøse kyssene på barneskolen, men skikkelige kyss. Mitt første kyss var med min første kjæreste i 8´ende klasse, jeg husker det var så flaut, men samtidig veldig kult at jeg hadde fått meg kjæreste at jeg turde faktisk ikke å kysse han før vi hadde vært kjærester i 1 uke. Det er alltid sånn at den første gangen er så utrolig skummel, men samtidig er den ikke det. Det gikk helt fint, men gud så kleint jeg var på den tiden. 

Min første bh og stringtruse 
Okei... dette blir en liten shoutout til mormor, haha. Jeg gikk vell i 5-6 klasse og hun hadde kjøpt julegave til meg, som da var bh av tøy, dere husker vell de tynne bh´ene som ligner litt på en sports bh. Anyways så skulle jeg åpne denne gaven som jeg hadde fått fra henne og det var en sting og en bh med minni mus på, husker jeg ble så flau for alle lo når jeg åpnet denne gaven og det som hadde skjedd var at mormor hadde hørt på tips fra kusinen min som da var 16 eller noe sånt. Det er jo litt mer normalt å gå med når du er på hennes alder og hvertfall ikke normalt å gå med noe som minni mus er på, jeg hadde blitt litt for stor for det. 

I dette innlegget kommer jeg bare til å legge ut bilder som er hvertfall 4 år gamle. 

Min første forelskelse 
Det må være min første kjæreste i 8´ende som jeg fortalte om over her. Vi var ikke sammen så lenge, men han betydde masse for meg på den tiden. 

Min første jentegjeng 
Min første skikkelige jentegjeng som jeg følte meg virkelig komfortabel sammen med, må være Marie Therese, Marita, Vilde, Henriette, Benedikte og Anne Sofie. Vi fant på mye rart og mye gøy, selv om vi alle ikke var sammen samtidig var det liksom vi som var gjengen♥ Jeg er desverre ikke med dem som mye lengre, jeg er venn med alle, men vi gikk dessverre hver vår vei når vi begynte på videregående. 


Jeg hadde dessverre ikke noe bilder av alle oss jentene ilag, her er hvertfall bilde av Vilde, meg og Henriette. Dette bilde fortelle mye av hvor rart, men fantastisk vennskap vi hadde på denne tiden. Gud så jeg savner alle de stundene vi hadde sammen. 

Første gang jeg fikk mensen

Jeg husker dette så godt. Kleint å fortelle, men jeg husker jeg var utrolig stolt fordi jeg var en av de første i klassen som hadde fått det og da synes jeg at jeg var så kul, lite visste jeg da at det er bare ulemper og stress med mensen. Skulle heller fått det mye seinere spør du meg, men det er jo helt normalt så det var ganske kult at kroppen viser meg at den er som normalt. Jeg husker jeg skulle stå som skolepatruljen denne dagen gikk på do rett før jeg skulle bort og da hadde jeg blødd ganske mye i trusen at det eneste jeg tenkte på var at det er fint at jeg får komme meg hjem og snakke med mamma om det og bytte klær. 

Mamma tok det litt for godt synes jeg... Hun ble jo så glad at hun spurte om vi skulle feire og om hun skulle invitere venner og familie på mensfest, jeg husker jeg ble så sint og flau at mensen hormonene kicket inn og jeg begynte å grine og sa at hun måtte bare prøve seg, for gjorde hun det så skulle jeg flytte ut... Hormoner + mensen + dramaqueen er en utrolig dårlig combo, men det gikk bra til slutt og jeg fikk heldigvis ingen mensfest xD

Første gang jeg tok tattovering
Tok jeg faktisk ikke før jeg var 18 år gammel, nesten 19. Det er kjærestetattoen som samboeren min og jeg har lik av. Den er utrolig fin og betyr masse for meg siden den symboliserer forholdet til samboeren min og jeg, han betyr alt for meg. Jeg kan skrive et innlegg om tattoveringene mine og vise dere fine bilder av dem, for ellers blir dette et veldig langt innlegg.VISST DU LIKTE DETTE INNLEGGET GJERNE KOMMENTER UNDER, SÅ LAGER JEG GJERNE FLERE SÅNNE TYPE INNLEGG. KAN OGSÅ LAGE ET TIL INNLEGG MED ANDRE TING SOM ER MIN FØRSTE GANG. 

Victoria Larsen

07.08.2017 kl.15:04

Så herlig innlegg og artig lesing!

Fredrikke Gustavsen

07.08.2017 kl.15:30

Hahhaha så gøy med BH-historien, huff!

Kubilay

07.08.2017 kl.18:56

haha heftig
Skriv en ny kommentar
unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits