1

NOEN AV PRODUKTENE I BEAUTYBASKETEN!

Hei! Siden det var så veldig mange som ikke helt likte at de ikke visste hva som var i beautybasketen, har jeg nå tenkt å legge ut noen av produktene du kan vinne i basketen. Grunnen for at jeg deler ut en beautybasket uten å ha noen samarbeidspartnere eller sponsorer her på bloggen er fordi det er masse produkter jeg har liggende her som jeg har 2 av eller ikke har noe bruk for. Derfor er det kjekt med en konkurranse.

Dette er noen av produktene dere kan vinne! Jeg kan fortelle litt om hvert av dem under bildene. Håper dere liker produktene og at du vil melde deg på før fristen er ute.

Dette er en spray for både brukere hår og for at sminken skal holde seg lengre igjennom dagen. Denne sprayen har masse fuktighet i seg og gir masse fuktighet til håret og fjeset. Kan også bruskes på kroppen.

TeGreen er kapsler som hjelper for forbrenningen og for søvnen, i 1 kapsel tilsvarer det 6 kopper med ekte grønn te. Disse kapselene har jeg flere liggende av.

Dette er maskara som er veldig god. Denne har jeg også flere av og jeg bruker denne hver dag, jeg er super fornøyd. Alle produktene jeg har vist til nå er fra NuSkin.

Siste produktene jeg har tenkt å vise dere er 2 leppestifter fra MakeupMekka. Jeg har sånn 20 leppestifter fra dem og får aldri sjans til å få brukt alle.

Konkurranse! Dette er ikke alt som er i basketen, men noe av det. Håper du liker produktene og at du vil melde deg på konkurransen ved å trykker på "konkurranse" i begynnelsen av denne setningen.

Victoria Larsen

07.08.2017 kl.15:00

Veldig flotte produkter! :-)
Skriv en ny kommentar
unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits