0

LETT OG GOD KVELDS

  • Publisert 08.08.2017 kl.20:25. Ligger i kategorien: Mat

Jeg har satt et lite mål at jeg ikke skal spise noe etter klokken 20:00 om kvelden, nå er den 15 minutter over så jeg må være litt mer streng. Jeg er ikke så glad i brødmat, eller noen ganger elsker jeg det, men blir veldig fort lei, derfor varierer jeg ofte hva jeg spiser. Noe av det beste jeg faktisk vet er havregryn og melk. Idag ble det derfor dette på menyen.

For å få en veldig god kvelds trenger du Havregryn, Melk og sukker (god uten også) Jeg liker det best med sånn søtt smak på det og trenger derfor sukker på, jeg kjøpte derfor sukrin som er 0 kalorier i, men smaker fortsatt som vanlig sukker.

Først så må du ta havregryn i fatet. Jeg kommer til å gjøre det jeg pleier nå, sikkert noen som tar melk først (noe jeg ikke kan forstå)

Også er det over til melken, jeg pleier og ta godt med melk siden jeg liker at havregrynene blir skikkelig mye og at jeg fortsatt får litt veske sammen med havregrynen når jeg spiser den.

Til slutt tar jeg sukker. når jeg har tatt nok sukker på så rører jeg det rundt sånn at det kommer godt inn i maten.

Liker du havregryn og melk? Hva pleier du å spise til kvelds?

Skriv en ny kommentar
unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits