1

GET READY WITH ME!

  • Publisert 12.08.2017 kl.14:15. Ligger i kategorien: hverdag

Hei! Nå har jeg vært å handlet og jeg er helt ærlig når jeg sier dette "kjøleskapet mitt har aldri vært så fult" men det er utrolig deilig at jeg virkelig har fått handlet inn en god del nå. Jeg går ofte og bare kan spise en bestemt ting fordi jeg ikke har handlet noe annet spesielt. Petter, Thomas og meg har også kjøpt seng til Thomas. Nå er det masse utpakking og snekring her i huset så det ser ikke akkuratt så bra ut nå. 

Nå sitter jeg å skriver dette innlegget. Jeg skal snart i dusjet og begynne å fikse meg til Amalie sin bursdag idag. Har vært å handlet gave til henne og det jeg trenger. Har også kjøpt meg noen nye klær og litt ny sminke. Jeg skal se om jeg får skrevet et innlegg før jeg reiser også. Dere må hvertfall ha en veldig fin lørdag videre og kose dere med hva enn det dere skal. Jeg skal kose meg masse!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tonje Pettersen

12.08.2017 kl.17:21

Så fint bilde av deg :)

Håper du får en koselig kveld :)
Skriv en ny kommentar
unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits