> unshakeable -
2

HVORDAN DU FÅR 2 TUSEN NYE LESERE!

  • Publisert 28.09.2017 kl.12:00. Ligger i kategorien: Blogg

HALLO HOLA HEI HEY...

Jeg hadde tenkt å gi dere et tilbud om å få 2 tusen nye lesere på bloggen din lett. tenkte da å gi en av dere blogshout både her og på facebooken min. Her har jeg alt fra 10 - 4 tusen lesere, det er spørs hvor mye jeg blogger og hva jeg blogger om. Facebooken min har jeg 3 tusen venner og bloggruppe med 2,5 tusen følgere på. Jeg deler bloggen både her, facebooken min og facebookgruppen min. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DET ENESTE DU TRENER FOR Å VÆRE MED ER:

- LEGGE MEG TIL SOM VENN HER PÅ BLOGG.NO OG DET KAN DU GJØRE HER!
 

2

GULLVERDT

  • Publisert 13.08.2017 kl.20:41. Ligger i kategorien: Blogg

Nå skal jeg vise dere det fine smykket jeg har fått av Petter! Jeg fikk dette siden vi har vært kjærester i 2 år og 4 mnd! Det begynner å bli lenge nå og vi har det bare bedre og bedre sammen, jeg er så takknemlig for at jeg har e. Så perfekt kjæreste som er så snill mot meg.

Har du et smykke du har fått fra en spesiell person?

4

HVORDAN FÅ FLERE LESERE PÅ BLOGGEN!

  • Publisert 11.08.2017 kl.20:24. Ligger i kategorien: Blogg

Hei, jeg tenkte nå å lage et innlegg på hvordan du kan få mer trafikk på bloggen din, det er noen punkt som jeg har som jeg følger selv også. Disse punktene vet jeg at de som er på topplisten også brukte for å komme i gang med sin blogg. Håper dere ser på innlegget som nyttig og kan hjelpe noen av dere der ute. 

1. LEGG HVERANDRE TIL SOM VENN!
- Grunnen for at det er lurt å legge hverandre til som venn er fordi alle du er venn med får opp på sin bloggsoft side når du blogger og det er mange som trykker innpå igjennom der. Jeg blar alltid nedover på mine venner sine innlegg på grunn av at jeg elsker å lese blogger og jeg er innom x-antall bloggere hver dag. 

2. KOMMENTER ANDRE BLOGGERE!
- Da mener jeg ikke "fin blogg og fin header" på 100 forskjellige bloggere. Får at folk skal bli interessert i å trykke innom bloggen din, må det komme kommentarer som handler og passer til innlegget deres. Visst det er en som for eksempel blogger om sin dag, så må du lese og kommentere for eksempel "Høres ut som du har hatt en spennende dag, kjekt å lese hvordan du har hatt det osv." Dere skjønner sikkert hva jeg vil fram til med dette punktet. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. DEL INNLEGGET DITT PÅ FACEBOOK!
- Det finnes mange bloggsider på facebook det går ann å dele bloggen sin på. For dere som ikke tror dette hjelper så gjør det faktisk det. Det er mange som får opp når det blir delt ting på de sidene og det er en del som trykker innpå. Det er også lurt å lage din egen bloggside og invitere vennene dine til å like, for da får de med seg når du har blogget. Jeg har min egen side på facebook for min blogg og har nesten 3000 som liker, der er det mange som trykker seg innpå. 

4. GODE OVERSKRIFTER!
- Det har mye og si på overskiftene på innleggene dine. Visst du vil ha flere lesere må du på en måte selge innlegget litt med overskriften. For eksempel visst du har laget et innlegg om familien din så er det ikke så mange som vil lese visst overskriften er "min familie". Visst du for eksempel hadde brukt overskriften " SANNHETEN OM MIN FAMILIE" eller "NÅ SKAL JEG FORTELLE ALT OM MIN FAMILIE". Grunnen for at jeg bruker store bokstaver er fordi det ser mer dramatisk og faktisk mye finere ut, synes hvertfall jeg. Du må selvfølgelig skrive litt om din familie som passer overskriften, men det skjønner dere sikkert. 

VISST DU LIKTE DETTE INNLEGGET HADDE DET VÆRT FINT OM DU LA IGJEN EN KOMMENTAR ELLER DELTE DETTE VIDERE! JEG LAGER GJERNE FLERE SÅNNE TYPE INNLEGG VISST DET FALT I SMAK HOS DERE! BLOGGES♥

FACEBOOK: HER       INSTAGRAM: HER     BLOGLOVIN: HER     

2

UKENS BLOGG

  • Publisert 29.05.2017 kl.16:57. Ligger i kategorien: Blogg

Hei! Nå skal jeg kåre min FØRSTE ukensblogg. Jeg har sett på dem som har meldt seg på og alle bloggene er kjempe fine. Det var en blogg jeg likte veldig godt, som skrev gode og fine innlegg, en blogg som er inspirasjon for meg hvertfall. Bloggen som vinner skal jeg favoritt markere og titte innom oftere. Vinneren av denne ukensblogg er: SOFIEAMUNDA.BLOGG.NO Meld deg på neste ukensblogg ved å gjøre disse punktene:
bli venn med meg her på blogg.no
kommentere at du ønsker å være med!

unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits