> unshakeable -
2

IMORGEN ER DAGEN

 • Publisert 10.06.2017 kl.22:39. Ligger i kategorien: hverdag

Hei! beklager for dårlig oppdatering. Jeg har styrt på de siste dagene med å rydde og stelle isand til imorgen. Som sagt så hadde jeg jo bursdag på onsdag og imorgen skal jeg feire sammen med familien. En god del fra Sotra kommer innpå besøk imorgen og det blir kjempe koselig. Det er mange av dem som kommer som ikke har sett hvor jeg bor og hvordan leiligheten min ser ut. Jeg har pyntet bordet og tema for festen er veldig prinsesse aktig fordi jeg må bare ha en skikkelig feiring før jeg blir alt for gammel. Jeg er virkelig fornøyd med hva jeg har fått gjort idag. Jeg har ryddet og klart å lage oreokake, brookies og gelè. Imorgen skal jeg lage gryterett og diverse så er alt klart til de kommer. Jeg skal vise dere desserten imorgen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVA ER DINE PLANER FOR MORGENDAGEN?

0

MESSY HAIR DAY

 • Publisert 08.06.2017 kl.20:16. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei, nå har jeg endelig sittet meg ned etter å ha vasket og ryddet nesten hele leiligheten. jeg må faktisk begynne å rydde idag for å bli ferdig med alt til søndag. Jeg liker å ta litt og litt og ikke ta alt på en gang. Petter skal hjelpe meg å rydde litt til før jeg sier meg helt ferdig for idag. Jeg har ikke gjort noe med håret idag, men fortsatt var det litt sånn messy, noe jeg synes var fint. 

3

GRATULERER MED DAGEN, MALIN

 • Publisert 07.06.2017 kl.12:26. Ligger i kategorien: hverdag

Jeg har egentlig aldri vært så opptatt av bursdagen min før, eller det har vært kjekt å feire og sånt, men ikke så stas som nå når jeg endelig er blitt 20 år gammel. Det er utrolig å tenke på at jeg allerede er 20, men samtidig har det gått utrolig seint. 

Det er helt utrolig å tenke på hvor mye jeg har fått til i en alder av 20 år. Jeg har forlovede, kjøpt leilighet, snart ferdig med utdannelse og til og med fått meg hund noe som jeg egentlig alltid har ønsket meg, men mamma og de aldri kunne tenke seg. Jeg er utrolig stolt av at jeg er kommet så langt og det er ikke alle 20 åringene som har klart å komme så langt som meg egentlig. 

Jeg ser ut over bygda og tenker "utrolig mange som flagrer for meg" selvom jeg vet det er flaggdag idag, men jeg har alltid likt og tenkt at alle flagrer for meg. Dette er noe jeg har tenkt helt siden jeg var liten, mamma fortalte at det er flaggdag og at alle ikke flaggrer for meg, men jeg har aldri tenkt på den måten. Jeg har  alltid tenkt at denne dagen er det min tur å få alt oppmerksomheten, denne dagen handler kun om meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GRATULERER TIL MEG OG GRATULERER TIL ALE ANDRE SOM HAR BURSDAG IDAG OGSÅ!

0

JEG HAR EN BEKLAGELSE Å KOMME MED

 • Publisert 01.06.2017 kl.17:07. Ligger i kategorien: hverdag

Hei, som du leser i overskriften så er det sant, jeg har en beklagelse å komme med. Som sagt skal jeg ha eksamen imorgen og siden den børr jeg fokusere på, komme dessverre ikke videoen der Petter og jeg svarer på spørsmål ut før eksamen er ferdig. Men det som er positivt med det er at jo at det er mange som fortsatt kan spørre om spørsmål. Håper dere vil forstå og håper dere fortsatt vil være tolmodig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Blogges

6

KJÆRESTEVIDEO

 • Publisert 31.05.2017 kl.17:22. Ligger i kategorien: hverdag

Petter og jeg skal lage spørsmålsrunde video seinere! så vi trenger masse spørsmål! Spør i vei her og vi svarer på det meste og på video. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SPØR I VEI!

1

TODAY´S MAKEUP

 • Publisert 31.05.2017 kl.17:12. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ser jo at jeg ser litt ekstra blek ut i fjeset men det er bare fordi jeg sto borte med vinduet sånn at dagslyset lyste på fjeset mitt. Det ser ikke så gale ut egentlig.  Jeg har så lyst å kunne bruke øyenskygge, men jeg klarer ikke å ta øyenskygge på osv. Eyeliner pleier jeg å bruke men gidder ikke å bruke det når jeg har vippeextensions. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

0

EN BEDRE MIDDAG

 • Publisert 30.05.2017 kl.14:31. Ligger i kategorien: hverdag

Hei! Tirsdag og ny dag♥ Idag har jeg ikke gjort stort fram til nå, jeg skal begynne å øve litt på eksamen som jeg skal ha på fredag. Det blir spennende å bli ferdig med eksamen, så er jeg et steg nærmere fagbrevet. Jeg gleder meg stort til å bli ferdig som lærling. Okei, over til overskriften. Grunnen til at overskriften er "en bedre middag" er fordi Petter og jeg skal på date i byn, noe som har vært lenge siden og det blir bra og tilbringe litt tid sammen, bare han og meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er din plan for dagen? 

2

UKEN SOM GIKK

 • Publisert 29.05.2017 kl.15:50. Ligger i kategorien: hverdag

AKKURAT NÅ

Skriver jeg dette innlegget til dere samtidig som jeg ligger og koser med den søte valpen min♥ Jeg skal lese litt til eksamen som jeg skal ha på fredag!

UKENS OPPTUR

Uten å tvile en gang så er det Leo! så utrolig heldig jeg er som har fått en så søt liten hund♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS HØYDEPUNKT

Må være når eg fikk se Marie igjen! Det var så gøy å være i babyshower til henne og det var så kjekt å se at hun ble så glad. Jeg har savnet henne så masse og håper at dette var en god mulighet til å holde kontakten oppe. 


UKENS VIDEO

Denne ble laget for 1 uke siden! jeg har ikke laget en ny video enda, men håper jeg får gjort det snart. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Må være at jeg dessverre ikke fikk reise til Spania, noe som var planen lenge. Jeg har egentlig ikke så mye å si om det. 

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den nye jakken min som jeg elsker så høyt! 
 

UKENS TANKE

Tanken min denne uken som var, var å lære lille valpen min å gå på do ute og sånt, men det tar selvfølgelig tid! håper han snart blir vant til å gå på do ute sånn at jeg ikke må vaske og tørke opp etter han mye lengre. 

UKENS NEDTUR

Er Spania turen som gikk i vasken! jeg reiser snart til Tyrkia da så det blir bra. 

UKENS INNKJØP

Jeg tror faktisk ikke jeg har kjøpt noe denne uken som har gått, men jeg kan vise dere genseren jeg fikk av mamma som hun kjøpte i Danmark. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


UKENS HUMØR

Vært bra! jeg har ferie så jeg bare koser meg og slapper av. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
HEMMELIGHET - 2 SKAL BLI TIL 3
WORK OUT

2

OVERRASKELSE - BABYSHOWER

 • Publisert 29.05.2017 kl.12:33. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På lørdag fikk jeg ikke skrevet noe særlig til dere her inne, dessverre. Som sagt skulle jeg møte en venninne av meg jeg ikke hadde sett på mange år! Jeg reiste hjem til moren hennes sammen med en andre venninner og noen i familien hennes. Vi skulle overraske henne med babyshower og hun ble kjempe glad, hadde ikke noen idee på at hun skulle få en babyshower. Jeg tok en del bilder, men tenker at hun skal få legge ut det selv visst hun ønsker. Det var kjempe kjekt å se henne igjen og ingenting har forandret seg mellom oss selvom det er lenge siden vi har vært med hverandre. 

1

LEKEPLASSEN

 • Publisert 27.05.2017 kl.11:04. Ligger i kategorien: hverdag

Hei! idag er det utrolig fint vært her inne i Hardanger. Det må være 20 grader eller noe sånt! jeg holder på å fikse meg for jeg skal til Bergen idag og møte en venninne jeg ikke har sett på lenge. I går var Lucas, Petter, Leo og jeg på lekeplassen og jeg tok noen bilder som jeg tenkte å dele med dere. Jeg kommer ikke til å blogge noe når jeg er i byn i hele dag, men kommer til å forhånd skrive et innlegg til seinere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal dagen din bestå av?

6

FAVORITT JAKKEN MIN

 • Publisert 26.05.2017 kl.13:52. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk jakken min i posten hin dagen og har gått med den så og si siden. den er veldig god og til en billig penge. Jeg har alltid tenkt at dongeri er ikke noe som passer meg, men når den var så billig på Wish måtte jeg bare kjøpe den! den var også god kvalitet på og jeg angrer ikke på kjøpet. Du kan finne jakken HER

0

GULLFISKEDAMEN

 • Publisert 26.05.2017 kl.13:17. Ligger i kategorien: hverdag

Hei! Nå er vi nettopp kommet hjem fra gullfiskedammen! vi har vært oppe og matet dem sammen med nevøen min, Lucas som er på besøk i noen dager nå! Både Lucas og Leo synes det var kjempe koselig og gøy å være ute og oppe med gullfiskene. Nå slapper vi litt av før vi skal reise å handle litt nødvendige ting som både vi og Lucas trenger mens han er her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er også gullfisker som er svarte (make sence :P) de er litt vanskelig å se på bilde, men det var veldig mange fisker, men vi ser bare dem orange dessverre. 

2

VELKOMMEN HJEM, LEO!

 • Publisert 26.05.2017 kl.13:08. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er endelig fine lille Leo blitt vår! og i går kveld fikk han endelig møte sitt nye hjem og sin nye familie♥ Han er verdens søteste og jeg angrer ikke et sekund på at vi kjøpte han! han er allerede kommet godt inn i familien og han er høyt elsket♥ Leo er en Pomeranian og er bare 8 uker gammel, jeg smelter. 

Har du hund og hvilken rase er din hund? 

4

LASHES BY STUDIO A

 • Publisert 23.05.2017 kl.19:15. Ligger i kategorien: hverdag

Jeg har idag endelig tatt vippe extensions, jeg er vurdert det lenge og idag gjorde jeg det endelig og jeg er super fornøyd med resultatet. Jeg har veldig lyse øyenvipper som ser veldig små ut visst jeg ikke har mascara eller noe på dem, og når vippene mine syns lite ser jeg veldig trøtt ut hele tiden. På jobb og andre ting så er det utrolig stress og sminke seg, så derfor er jeg veldig fornøyd nå når jeg slipper og hvertfall ta på meg mascara. 

Har du vippeextensions? 

11

HEMMELIGHET - 2 SKAL BLI TIL 3

 • Publisert 22.05.2017 kl.12:54. Ligger i kategorien: hverdag

Endelig kan jeg fortelle dere!♥

Petter og Jeg har nå bodd sammen en stund og vi har lenge tenkt på å stifte en familie og vi har blitt enig om at det hadde vært kjekt med litt mer action i hverdagen. Vi er kjempe lykkelig sammen og nå skal vi bli enda mer lykkelig! Vi har masse og se fram til nå og alt er bare positivt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Petter og jeg skal endelig bli stolte eier av en liten valp! noe begge av oss ser fram til♥ På torsdag skal vi hente den og handle inn alt vi trenger til hunden! det er en guttevalp og den er den skjønneste jeg noen gang har sett! 

0

HVORFOR STARTET JEG Å BLOGGE?

 • Publisert 22.05.2017 kl.12:42. Ligger i kategorien: hverdag

Hei! jeg har fått faktisk en del spørsmål om hvorfor jeg begynte å blogge nå, er det for å tjene penger? Det er ikke fordi jeg skal tjene penger, jeg får ikke noe penger av å blogge så det er ikke grunnen. For all del, begynner jeg å tjene noe på bloggen er det bare et pluss, men det er ikke derfor jeg blogger. 

Jeg har nevnt tidligere at jeg har flyttet ut fra mamma og de, og jeg bor faktisk et godt stykke vekke fra dem også. Grunnen for at jeg begynte å blogge er fordi at familie og venner på Sotra skal kunne lese og se hva jeg gjør på når jeg er her inne, sånn at jeg ikke ringer dem for de minste tingene og forteller hvordan jeg har det her inne. Bloggen er et flott sted som jeg kan poste og dele min hverdag sånn at hvertfall mamma som er så opptatt av det ser hvordan jeg har det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NOE DU VIL LESE ELLER VITE MER OM HER PÅ BLOGGEN?

3

BLI UKENS BLOGG

 • Publisert 21.05.2017 kl.17:24. Ligger i kategorien: hverdag

For å bli ukensblogg må du gjøre disse punktene som står under: 
1. Bli medlem av blogg-gruppen min HER
2. Bli venn med meg her på blogg.no
3. kommentere at du er med!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg trekker ukensblogg hver søndag fremover! ♥

1

DENNE UKEN

 • Publisert 21.05.2017 kl.11:13. Ligger i kategorien: hverdag

AKKURAT NÅ

Sitter jeg i stuen min og slapper av, skal skrive dette innlegget til dere. Jeg skal lage meg noe frokost og bare bruke dagen på å slappe helt av. 

UKENS OPPTUR

Denne ukens opptur på være de dagene jeg har tilbrakt på Sotra, vært med familien og truffet vennene mine igjen etter gammelt. Jeg har virkelig savnet vennene mine og familien min, så å reise til Sotra flere ganger, kommer jeg til å gjøre ja. 

UKENS HØYDEPUNKT

Høydepunktet denne uken må nok være den gode familien min, som har tatt godt vare på meg og passet godt på meg mens jeg har vært hos dem. De holder på å pusse opp hele huset og har mye å tenke på når det gjelder det, men likevel har de hatt tid til alt annet også. De er fantastiske mennesker og jeg må ærlig innrømme at jeg er helt sikker på at foreldrene mine har 8 hender, det er derfor de får til alt de har gjort. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS VIDEO

Disse videoene er dem jeg har laget og lagt ut denne uken, håper dere vil se på dem og abonnere på min youtube kanal. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Må faktisk ta familien med her også, de kan være skikkelig irriterende noen ganger. Min lillebror som alltid skal sloss og som ikke blir fornøyd når jeg vinner. Min storebror som alltid skal tøffe seg. Jeg tror alle har dette problemet med søsken og alle kan egentlig se for seg hvorfor søsken er et irritasjonsmoment. 

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Må nok bli dette antrekket her, utrolig deilig å gå i. 

UKENS TANKE

Jeg har ferie nå, så jeg tenker no egentlig mest på det at det er utrolig deilig å bare slappe av og ikke ha vekkerklokke på om morningen, med mindre det er noe jeg skal da selvfølgelig. Tenker også masse på bloggen at jeg må huske å oppdatere, alltid ta med kamera visst jeg skal noe sånn at at jeg får tatt bilder til dere. 

UKENS NEDTUR

Må vell være at jeg ikke har oppnådd alle målene jeg setter meg selv, men jeg tror jeg er for streng med meg selv også. Jeg trenger at jeg er streng med meg selv, ellers oppnår jeg hvertfall ikke noe.  

UKENS INNKJØP


Denne kule og fine jakken har jeg bestilt, og er på vei hjem til meg i posten. Jeg skal skrive et innlegg når den er kommet♥

UKENS HUMØR

Vært veldig bra egentlig. Jeg har jo bare kost meg og funnet på masse gøy denne uken, så jeg har ikke noen annen grunn enn å være veldig blid. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Anna Rasmussen har trofaste følgere
Meg med og uten sminke

2

MITT LØRDAGSGODT

 • Publisert 20.05.2017 kl.21:23. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei♥ Nå er jeg kommet hjem igjen til Norheimsund til min kjære Petter! jeg har hatt noen fantastiske dager på Sotra, og endelig fått litt tid med familien min, noe som jeg ikke får så ofte siden jeg jobber så masse og ikke orker å reise hjem hver helg. Jeg skal prøve å besøke de litt mer strategisk. Nå skal Petter og jeg se på serien vår og kose oss sammen. Savnet de kosekveldene våre♥ Blogges mer imorgen.

2

VINNEREN AV KONKURRANSEN ER...

 • Publisert 20.05.2017 kl.12:09. Ligger i kategorien: hverdag

Nå skal jeg trekke vinneren av konkurransen. Jeg skal trekke med bind foran øyene når jeg trekker vinneren, så alt er helt tilfeldig. Veldig kjekt at så mange ville melde seg på, og det kommer nok flere konkurranser her etter hvert. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VINNERENE ER... ANETTE HØGØY SOM VINNER TEGREEN, MARIA SOFIE SOM VINNER MASRACA OG MARIANNE GARLI SOM VINNER LIPGLOSSEN. Gratulerer så masse! <3

3

VIDEOBLOGG - VOKSING AV OVERLEPPEN

 • Publisert 20.05.2017 kl.11:29. Ligger i kategorien: hverdag


I går så vokset vi overleppen. Dette er førstegang vi gjør det så det såg ikke helt bra ut. Men jeg mistet no hårene jeg ville, så vi gjorde nok noe riktig!♥


 

1

LUNSJ MED MAMMA

 • Publisert 19.05.2017 kl.17:52. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag har mamma og jeg vært på kjøpesenteret og kjøpt litt. Hatt en fin dag og kjekt å få litt kvalitetstid med henne når jeg ikke ser henne så ofte. Nå skal Iselin og jeg reise på grilling med John-Martin og Sandra, mer oppdatering kommer seinere. Det kommer også en ny videoblogg seinere. ♥

0

ANNA RASMUSSEN HAR TROFASTE FØLGERE

 • Publisert 19.05.2017 kl.09:13. Ligger i kategorien: hverdag

Jeg tenkte å skrive et innlegg om Anna Rasmussen, alle kjenner henne som MammaTilMichelle! Jeg har noen tanker angående bloggen og følgerne hennes. Jeg kjenner jeg blir ganske provosert da jeg leser over alt at alle hater Anna og hun har ikke en bra blogg og hun bare clickbait´er hele tiden. Over alt står det stygge og negative kommentarer ang henne. Det står at ingen liker bloggen hennes og måten hun blogger på, at visst hun ikke hadde hatt sånne overskrifter som hun har, hadde hun ikke hatt noen lesere. Når jeg leser dette blir jeg oppgitt, fordi Anna har faktisk noen av de så og si mest trofaste leserne og hun har utrolig mange som liker bloggen hennes. 

For over 2 uker siden blogget Forlover og samboeren til Anna at hun er sykemeldt og at hun trenger en pause, noe jeg skjønner utrolig godt med tanke på hvor mye stygge og negative kommentarer hun får, og da er det godt å ta en pause når en føler seg ekstra sårbar. Anna har ikke blogget noe som helst på over 2 uker, noe som er uvant Anna. 

ANNA HAR TROFASTE FØLGERE... Fordi at hun ligger fortsatt på topplisten i Norge uten å ha blogget noe og ikke har noe som dere som må hate på henne og si at alle innleggene hun legger ut er clickbait. Jeg skjønner ikke helt hvorfor noen mener dette og at ingen vil lese bloggen hennes når hun ikke har blogget på over 2 uker og ligger fortsatt på topp 10 i Norge, noe som hun har gjort hver dag siden siste innlegget hennes er kommet ut. 

Jeg måtte bare få ut litt tanker og følelser. Anna er fantastisk på mange ting. Hun er en fantastisk mamma og blogger, og hun gjør en fantastisk jobb for at ungene og de menneskene rundt henne skal ha det godt. Hun er et forbilde for meg og mange andre. Jeg ser opp til Anna på så mange mulige måter. 

0

KOSELIG ETTERMIDDAG MED JENTENE

 • Publisert 18.05.2017 kl.18:08. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var kjempe koselig å møte Desiree igjen, håper ikke det er så lenge igjen til neste gang. Utrolig deilig å møte vennene mine igjen nå når jeg er noen dager på Sotra. Det kommer flere bilder seinere, så dere alle må #staytuned

1

JEG TIPPET - OG VANT - HURRA

 • Publisert 17.05.2017 kl.21:32. Ligger i kategorien: hverdag

Hei, nå skal jeg fortelle dere den fantastiske overraskelsen jeg fikk idag på selveste 17.mai. Jeg var så heldig å vinne på tipping, noe som var veldig kjekt. 
Jeg tippet idag hvor mye godteri det var i en krukke og var så heldig å vinne alt godteriet og en fin fruktkorg. Jeg vinner aldri noe så dette var kjempe gøy. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så gøy å vinne, hvertfall når jeg ikke pleier å vinne noe som helst. 

0

SOTRA BABY

 • Publisert 17.05.2017 kl.17:25. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror du ikke jeg ledet en god del over damene i skyting? men vant desverre ikke. 

0

VIDEOBLOGG - NEW IN

 • Publisert 16.05.2017 kl.20:01. Ligger i kategorien: hverdag

Jeg var på kjøpesenteret i går og kjøpte litt forskjellige ting. Håper dere liker videoen og gjerne lik videoen på youtube. Håper dere liker videoen♥
0

BILDER AV MIN DAG

 • Publisert 15.05.2017 kl.22:54. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag har jeg tilbringt dagen med min fine søster på Egon, spist en god middag og fått litt kvelitetstid etter gammelt. Når vi var ferdig å spise og gikk rundt i butikker og såg på klær og sminke så møtte vi Jenny. Gikk vi og kjøpte oss frozen yoghurt. Hatt en kjempe fin dag, med fine jentene♥ Selvfølgelig ble det litt shopping noe som skjer rett etter payday og det er vanskelig å ikke kjøpe noe når du finner masse fint og masse nyttig. Jeg har også kjøpt noe til Petter, jeg skal vise dere alt i et innlegg imorgen! #staytuned 

2

MEG MED OG UTEN SMINKE

 • Publisert 15.05.2017 kl.10:09. Ligger i kategorien: hverdag

Hei, nå skal jeg gjøre meg klar til å reise til Sotra. Jeg skal til tannlegen og ut å spise med min gode søster. Jeg skal ta med meg kameraet og ta mange bilder av dagen. Jeg skal sminke meg og tenkte å vise dere hvordan jeg ser ut med og uten sminke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#utensminke
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#medsminke
 

2

DENNE UKEN

 • Publisert 14.05.2017 kl.23:09. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Etter verdens lengste powernap, våknet jeg endelig. Dritt sulten da jeg ikke har spist siden lunsj på jobben, så jeg skal faktisk lage taco nå. Det blir veldig godt med taco nå skal jeg ærlig innrømme. Powernap er den beste søvnen uansett hvor lenge den varer. 

UKENS OPPTUR

Må vell være hytteturen med min bror, det var utrolig koselig selvom den varte bare i 1 dag. Jeg skal nok reise tilbake til hytten om ikke så alt for lenge. Av og til er det bare deilig å reise vekk fra folk og hverdag og bare tenke på seg selv og det var godt å komme seg vekk før arbeidshelg og bare hente krefter. 

UKENS HØYDEPUNKT

Det var fredagskvelden da jeg egentlig skulle være aleine hjemme og hadde ikke noen planer, da Petter kom hjem likevel og overrasket meg og vi bare slappet av, snakket og koste oss i hverandres selskap. Jeg merker at jeg er ganske avhengig av Petter og blitt vandt til å ha han sammen med meg 24/7 utenom når han eller jeg er på jobb. Godt å vite at når enn kommer hjem så er han hjemme og venter på meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min fine broder <3
 

UKENS VIDEO

Jeg har ikke begynt med å lage og redigere videoer på youtube, men det kommer. Her har du en ganske ny sang som er veldig bra. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Når planene ikke går som forventet. Jeg kan fortelle mer om dette i et egent innlegg. Når alt er blitt ordnet og planlagt og det plutselig ikke går likevel. 

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fått helt dilla på skjorte, så jeg elsker å gå med det. Sorry for dårlig bilde da jeg ikke har tatt outfit bilder. Bedre bilder skal komme ettervert. 

UKENS TANKE

Jeg har tenkt masse på ferien Petter og jeg skal på i Juni. Gleder meg masse til å reise på ferie med han, bare vi to. Kjærestur til Tyrkia, på et kjempe fint hotell, kommer til å bli kjempe bra. 

UKENS NEDTUR

Er faktisk at jeg ikke har fått gjort nok på bloggen, at jeg ikke har gitt mitt beste med blogging og bilder til bloggen, noe som jeg lover skal bli mye bedre. 

UKENS INNKJØP


Denne fine kosedressen som jeg kjøpte fra wish, og jeg elsker den. Utrolig god å gå i og veldig fint og deilig stoff. Jeg kjøpte min i grå. 

UKENS HUMØR

Har vært veldig bra med tanke på at jeg har nettopp gjennomført arbeidshelg og har hatt 6 arbeidsdager denne uken. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
10 spørsmål og svar om meg
Stor konkurranse - flere vinnere

2

BEDROOM DETAILS

 • Publisert 13.05.2017 kl.12:48. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her er en del bilder av hva som er på soverommet vårt. Jeg har sminken min her fordi badet vårt er ikke så stort og det blir lett rot, da vi har mange andre ting på badet vårt. Bildene vi har på veggen har jeg fått av mamma og jeg er kjempe fornøyd med dem. Jeg er også glad for at vi har klesstativ og den passer veldig fint rett forsiden av sengen vår. 

Visst du likte dette innlegget, gjene kommenter så viser jeg detaljer fra andre rom i leiligheten også!

2

BILDER AV HYTTETUREN

 • Publisert 12.05.2017 kl.23:42. Ligger i kategorien: hverdag

Hei! nå er jeg nettopp kommet hjem fra hytteturen broren min og jeg har vært på. Jeg reiste ut i går og kunne bare være en natt, dessverre fordi jeg har jobbehelg og skal jobbe imorgen og søndag. Jeg har hatt det utrolig kjekt og angrer ikke. Jeg tenkte å vise noen bilder fra hytteturen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Selfie måtte til vettu. #fornøyd #makeup
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sauene er jo utrolig søte. #linselus
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette var tatt på vei hjem til leiligheten. så fint det er i Norheimsund, hvertfall om kvelden♥

2

FINN MEG PÅ SOSIALE MEDIER

 • Publisert 10.05.2017 kl.08:44. Ligger i kategorien: hverdag

Jeg har ulike sosiale medier jeg bruker og tenkte derfor å lage et innlegg der jeg deler hva jeg heter og hadde vært veldig glad om du ville lagt meg til♥ Det å ha flere typer sosiale medier som man bruker er blitt helt vanlig. Du kan finne mine forskjellige brukere nedenfor♥FACEBOOK MIN KAN DU FINNE MEG HER! & Jeg har en Facebook gruppe som er tilknyttet til bloggen min, som du kan finne HER!

SNAPCHAT: Malinham97

INSTAGRAM: malinhammersland eller du finner den HER!TWITTER´N MIN KAN DU FINNE HER ELLER SØKE PÅ MEG: @saltstenga

SKYPE: Malin_moren97Håper dere likte innlegget og håper dere vil legge meg til/følge meg noen av disse stedene!♥ #sosialemedier #sosial #snapchat #twitter #blogg #facebook

6

SE HVA JEG FIKK I POSTEN IDAG

 • Publisert 09.05.2017 kl.17:54. Ligger i kategorien: hverdag

Hei♥ Nå er jeg så og si nettopp ferdig med å spise middag. Når jeg kom hjem idag fra jobb hadde jeg fått pakke i posten, endelig♥ Jeg har gledet meg kjempe masse og når jeg såg pakken i posten idag fikk jeg lykkerus. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må si at jeg er stor fornøyd med kjøpet, hvertfall når det var super billig og antrekket var super deilig å gå i. Nå kan jeg endelig ha mange kosekvelder framover fordi jeg er har perfekte kosedressen♥ Denne kjøpte jeg på wish og du kan finne link til den direkte HER! Jeg har noe annet på vei som jeg har bestilt også, men det skal dere få se når det kommer. Bildene ble desverre litt dårlige pga det er overskyet ute og fikk ikke det fine dagslyset inn♥

0

LANG DAG

 • Publisert 08.05.2017 kl.11:02. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg gjøre meg klar til å gå, jeg skal på forflyttningskurs klokken 12 og begynner på jobb 14:15 så denne dagen kommer til å være veldig lang! Får gjøre det beste ut av det og ta det som det kommer. Håper dere kommer til å følge meg nå framover for det kommer mange flere blogg innlegg nå når jeg har fått kamera.

4

10 SPØRSMÅL OG SVAR OM MEG

 • Publisert 07.05.2017 kl.20:33. Ligger i kategorien: hverdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Hvem er dine bestevenner? 
- Jeg har mange gode venner, men noen er selvfølgelig bedre enn andre. John-Martin, Sandra og Benedikte er soleklart de nærmeste nå. Jeg må selvfølgelig ikke glemme min fantastiske kjæreste, Petter som er min bedre halvdel, bestevenn og en fantastisk støttespiller i hverdagen. 

2. Hva skal du utdanne deg som? 
- Jeg skal utdanne meg helsefagarbeider og har ut dette året igjen som lærling. Da har jeg fått fagbrevet og kan endelig kalle meg selv helsefagarbeider. 

3. Hva ser du etter hos en kjæreste?
- Alt Petter har. Som er fantastisk personlighet, utseende som er helt sykt, han er så kjekk! Ærlighet og trygghet er viktig. Respekt for hverandre. Løfte hverandre opp og ikke ned. En som er stolt over kjæresten sin på alle måter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Hva kamera bruker du?
- Jeg har nettopp kjøpt med Olympus Pen E-pl8 og stor fornøyd med det. Tar veldig fine bilder og kvaliteten er super. Jeg angrer hvertfall ikke på kjøpet i det hele tatt. Jeg kommer til å bruke det ganske masse også, For eksempel når jeg skal til syden om mindre enn en måned til!

5. Chips eller godteri?
- Jeg skal ærlig si jeg er mer på chips enn godteri, men er helt hektet av ren sjokolade. Sjokolade og chips er det mest sannsynlig jeg kjøper visst jeg skal ha noe godt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Favoritt instagrambruker?
- Visst jeg skal stalke noen bare for å se på bildene som er blitt lagt ut så er det Siljeloseth, Siljemid & Solveigfriedrich! Utrolig fine bilder og ryddig feed. 

7. Hvor ser du deg selv om 5 år? 
- Da har Petter og jeg unge(r). Jobber som helsefagarbeider i fantastiske Norheimsund. Det er det jeg tror nå, men er mye som kan skje på 5 år. Jeg tar det som det kommer. Vanskelig å si, men det er sånn jeg håper det ser ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8. Kan du fortelle noe om deg selv som kanskje ikke alle vet?
- Jeg har regulering og har hatt det i 2,5år nå. Kanskje ikke alle vet dette for jeg aldri smiler med tenna nå når jeg har regulering. Jeg skal få den av til sommeren så jeg gleder meg kjempe masse! 
- Jeg har en bestemor som er mange millionær på grunn av lotto. 
- Jeg eier min egen leilighet i en alder av 19 år. Petter og jeg har kjøpt istedenfor å leige. 

9. Hva bruker du mest penger på?
- Mat, mat og mat... 
Jeg bruker jo selvfølgelig en del penger på mat nå når jeg ikke bor hjemme lengre. Er en del som skal handles i løpet av en måned. Bruker en del penger på lånet og leiligheten også. Jeg shopper ikke noe særlig, så det går ikke så mye penger til det. 

10. Hva er det du liker best og minst med å bo sammen med kjæresten din? 
- Det beste må være og ha han i nærheten hele tiden, er det noe jeg trenger eller trenger å snakke med han så er han i samme huset. Får brukt mer tid med han noe som jeg elsker. Selvfølgelig så slipper jeg å sove aleine om nettene, godt å ha han ved min side som gjør at jeg føler meg tryggere og glad. 
- Så over til det verste... Det må vell være visst han roter. Hvertfall visst jeg nettopp har ryddet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 19 år.

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits