> unshakeable -
2

MINE ÅRETS HALLOWEENLOOKS!

  • Publisert 31.10.2017 kl.21:58. Ligger i kategorien: inspiration

Hallo! Long time no see!

 

Uansett så har jeg noen Halloween looks jeg hadde tenkt å vise dere. Grunnen for at jeg vil vise dere nå er fordi blogg.no har også en konkurranse som er snart over, og jeg vil gjerne være med på den også! Visst du vil være med i konkurransen kan du finne den på din side når du logger inn på blogg.no!

#halloween2017look

Håper du likte looken og håper du melder deg på konkurransen før det er ferdig.

2

ÅRETS HALLOWEEN LOOK

  • Publisert 21.09.2017 kl.18:54. Ligger i kategorien: inspiration

Hei! Det er snart bare 1 måned til Halloween og planleggingen er allerede begynt her hos meg. I år har jeg tenkt å virkelig feire, hvertfall nå når jeg bor for meg selv. Pynte ekstra og kjøpe inn snop visst det er noen som kommer på døren. Siden Halloween i år er midt i uken blir det nok ikke noe festligheter på halloweenaften, men kanskje helgen før?

Jeg skal vise dere bedre bilder av hvordan jeg har pyntet osv når det nærmer seg litt mer. Hva synes du om min Halloween-look?

 

Dette må nok være min #halloween2017look#halloween2017look #konkurranse #makeup #oktober #girl #halloween

2

VEGETERIANER MED CANADA GOOSE JAKKE!

  • Publisert 30.08.2017 kl.07:56. Ligger i kategorien: inspiration

Hei og god morgen! Håper dere har fått en super natt og fått nok søvn. Jeg sover alltid litt lengre når jeg skal på seinvakt, det er så godt å ha en eller to dager i uken der jeg kan sove litt ekstra lenge. Jeg hartenkt å fortelle dere om en jente jeg kjente. Denne jenten var vegetarianer og gikk rundt i ekte canada goose jakke. Litt funny, men uansett. 

Jenta jeg skal fortelle om kommer jeg ikke til å si identiteten til, derfor kan vi kalle henne Anna. Det er så mye lettere og skrive et navn og ikke skrive "denne jenta" eller "hun" når jeg skal skrive dette innlegget. Jeg forteller dere under bildet og håper dette faller i smak. 


//bildet hentet fra google//

Jeg kan starte med å fortelle hva en #vegetarianer er visst det er noen av dere som lurer. Vegetarianere er enkelt og greit mennesker som ikke ønsker og spise dyreprodukter, for eksempel kjøttprodukter som kommer fra for gris eller ku. Det er noen vegetarianere som ikke spiser produkter som dyrene lager, for eksempel melk, ost, egg osv. Visst dere lurer mer på hva vegetarianer er, kan dere lese om det HER!

Nå kan jeg fortelle dere litt om hva Canada Goose jakke er for noe. Canada Goose (Canada Goose Expedition Clothing Outfitters) er et canadisk klesmerke som lager yttertøy egnet til kaldt klima. Canada Goose bruker dun fra and og bruker prærieulv pels på hetten på jakken. 

Så Anna gikk rundt i Canada Goose som var laget av and og ulv, men ville ikke spise kjøttet siden hun synes det var trist at det var så mange dyr som ble slaktet og gjort om til vår mat. Anna tenkte seg ikke godt nok om da hun gikk rundt i denne jakken som i mine øyner er mye verre. Jeg har sett så mange skrekkvideoer av dyr de skal bruke pelsen på, noe som er helt forferdelig. 

Anna fikk en god del kommentarer på hvor latterlig hun er som går rundt i denne jakken og er vegetarianer. Anna tenkte seg godt om og lo litt av seg selv, hun bestemte seg for å ikke være vegetarianer igjen. Så hun begynte å spise kjøtt som vanlig. Det er så utrolig morsomt å tenke på, at noen faktisk ikke vil kjøpe seg en middag til 100 kroner som inneholder kjøtt siden dyrene blir slaktet for den maten til oss mennesker. Noen jenter kan bruke minst 10 tusen kroner på en jakke der dyrene lider mye mer enn når de blir slaktet for å bli maten vår. 

Dette er ikke noe hate på de som er vegetarianere, jeg synes det er kjempe flott at folk tenker på dyrene som lever her i verden. Og det er ikke noe hate på  dem som kjøper ekte jakker som for eksempel Canada Goose. Jakkene er fine og varme og de lager jo dem for at folk skal kjøpe. Jeg personlig vil ikke ha en ekte jakke sånn som det og det er det 2 grunner til. Jeg har ikke penger til dem, haha. Og jeg er ikke interessert i å gå rundt med jakker med pels av andre dyr på, som har fått gjennomgå så masse for å komme på en jakke. 

Gjerne gi meg tilbakemeldinger på dette innlegget. Har du noen meninger om vegetarianere eller de som går med ekte pels på jakken?♥

♦ INSTAGRAM - HER ♦ FACEBOOK - HER ♦ SNAPCHAT - UBLOGG ♥ 

0

PAKKE I POSTEN - MAKEUPMEKKA

  • Publisert 26.07.2017 kl.18:47. Ligger i kategorien: inspiration

Hei♥ Idag fikk jeg en fantastisk fin pakke i posten som jeg har ventet på nå i nesten 1 uke. Jeg blir så utålmodig når jeg venter på ting, jeg vil helst få det med en gang eller dagen etter. Så lur som jeg var bestilte jeg selvfølgelig rett før helgen sånn at det tar enda flere dager på å gå igjennom bestilling og sende ut. Jeg fikk pakken min fra Makeupmekka, de har så utrolig mye på tilbud og fine pakke til en hver sin hudtype. gjerne skjekk ut hjemmesiden deres HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var det jeg fikk fra Makeupmekka idag. Jeg er kjempe fornøyd med produkter fra dem, jeg har noen andre produkter der ifra også som jeg bruker daglig. Som dere sikkert ser på noen av bildene så har jeg 2 av samme type og det er fordi det var så mye tilbud hos dem og det er noe jeg bruker masse av sånn at jeg har en stund og ikke går tom, det hadde vært veldig kjedelig. Alt dette kostet meg bare en tusen lapp, og visst jeg skulle kjøpte en og en ting som jeg trenger hadde jeg ikke fått 1/4 del av dette for de pengene jeg har brukt. Siden jeg har så masse produkter hadde det tatt en evighet å like til hvert produkt, men visst det er noe av disse produktene du vil ha, finner du dem ganske greit å enkelt på hjemmesiden deres www.makeupmekka.no

Blogges♥ #makeupmekka #sminke #makeup

0

MIN SMINKE

  • Publisert 09.05.2017 kl.20:18. Ligger i kategorien: inspiration

Jeg har nå ryddet og vasket litt i sminkevesken min og tenkte å vise dere hva sminke jeg bruker. Jeg har vasket alt som jeg har tatt bilder av, men noe av det ble ikke helt "rent" da det er gammelt og godt brukt. Jeg bruker heller ikke noe særlig penger på sminke så det er H&M osv sminke, Når jeg synes det blir veldig bra resultat av sminken jeg bruker, ser jeg ikke vits i å bruke mer penger på dyrere sminke. Jeg jobber også 100% i hjemmesykepleien og sminker ikke meg noe særlig der, så det er stort sett bare lørdagen jeg har sminke på meg visst jeg skal noe spesielt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foundation er for meg egentlig ganske enkelt som dere ser, jeg har 7 stk som jeg er faktisk ganske fornøyd med og bruker egentlig alle sammen. Noen er litt mørkere enn andre, men alle passer min hud fint. Da jeg bruker lys foundation bruker jeg pudder sånn at den passer fint på og ikke blir noe skille og den mørke bruker jeg bare visst jeg vil ha enkel og lett sminke på meg. Nå for tiden har jeg brukt mest av den pro-matte, da den er veldig lys og dekker veldig bra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her er det av de ulike pudderne jeg bruker, 3 av dem er lyst pudder og 2 av dem er solpudder. Alle er billige og veldig bra når det gjelder resultat på hudsminken jeg bruker. Noen av dem er gamle og godt brukt og trenger snart en oppfriskning, men det får heller vente til jeg reiser til Spania eller Tyrkia. Dette bilde ble litt mørkere noen steder da det var veldig vanskelig å få bildet til å bli bra. Håper det går fint og dere fortsatt ser det dere vil se. #nybegynner #fotograf

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Øyenbryn og øyenskygge så er det dette jeg bruker. Det er ikke ofte jeg bruker øyenskygge, men når jeg først gjør så er de det til venstre jeg bruker. Når det kommer til øyenbryna bruker jeg det til høyre i ukedagene og det til venstre mer til anledninger eller festligheter i helgene. Begge var grådig billig og det blir bra resultat av både øyenskyggen og øyenbryna. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Før jeg tar på maskara og eyeliner bruker jeg en vippetang som gjør at vippene blir mer tydeligere og får et finere resultat. Maskara er det disse to jeg bruker, de gir et fyldig og fint resultat og jeg pleier ikke å bruke så mye maskara, så disse er perfekt for meg. Jeg bruker hvit eyeliner nede og svart eyeliner oppe. Jeg synes dette blir veldig bra og er fornøyd med disse produktene ut i fra hvordan jeg sminker meg og hvordan resultatet ser ut til slutt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leppene mine er så og si forskjellige hver gang jeg bruker noe på dem, noen ganger bruker jeg leppestift og andre ganger bruker jeg babylips. Noen ganger er det godt å bare ha en babylips på leppene sånn at de ikke er helt tørre, men samtidig ikke så voldsom på farge. Det er en av grunnene hvorfor jeg er stor fan av babylipsene, fordi de gir ikke så mye farge, men samtidig litt. Visst jeg først skal bruke leppestift så er det en som er litt "nude" i fargen, da jeg ikke føler jeg kler så voldsom sånn sterk og knall farge. (Det får bollekinnene enda mer fram xD)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Litt til slutt så er det sminkekostene mine. Jeg bruker litt forskjellige da noe er til øyenskygge og noen til øyenbryn, kinn eller blending. Disse sminkekostene er kjøpt i en pakke fra wish som var veldig billig og jeg er stor fornøyd. De gjør jobben og passer fint sammen med hvordan sminken min skal påføres. Håper dere likte dette innlegget! gjerne kom med tilbakemeldinger i kommentarfeltet da jeg aldri har laget et sånn type innlegg før. #staytuned 

unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits