> unshakeable -
0

VINNEREN AV BEAUTYBASKETEN ER...

Hei! Nå har jeg endelig fått trukket vinneren av beautybasketen! Det var mange som meldte seg på og det var gøy å holde en konkurranse når det var så mange som meldte seg på♥ Det var nesten bare folk jeg kjente også som meldte seg på. Grunnen for at jeg ville skrive ned alle navnene og trekke for hånd er fordi sidene på nettet som trekker for deg, føler jeg at det er aldri tilfelle at den første eller siste blir valgt og det er litt urettferdig. Jeg filmet også film mens jeg trakk vinner sånn at dere får bevis at det ikke er noe juks. Alle hadde like stor sjanse til å vinne og det var kjekt du ville være med♥

 GRATULERER MASSE TIL VINNEREN OG HÅPER DERE ER MED PÅ NESTE KONKURRANSE OGSÅ!


 

1

ALLE PRODUKTENE I BEAUTYBASKETEN/SKJØNNHETSBAGEN!

Hei! Nå tenkte jeg og vise dere beautybasketen når den er ferdig pakka og gjort klar. Håper det er mange flere som vil melde seg på fordi jeg trekker vinneren på torsdag! Håper du melder deg på og husk at alle punktene må gjøres for å vinne.

Håper så mange som mulig av dere melder dere på, du kan melde deg på HER!

Blogges!

1

NOEN AV PRODUKTENE I BEAUTYBASKETEN!

Hei! Siden det var så veldig mange som ikke helt likte at de ikke visste hva som var i beautybasketen, har jeg nå tenkt å legge ut noen av produktene du kan vinne i basketen. Grunnen for at jeg deler ut en beautybasket uten å ha noen samarbeidspartnere eller sponsorer her på bloggen er fordi det er masse produkter jeg har liggende her som jeg har 2 av eller ikke har noe bruk for. Derfor er det kjekt med en konkurranse.

Dette er noen av produktene dere kan vinne! Jeg kan fortelle litt om hvert av dem under bildene. Håper dere liker produktene og at du vil melde deg på før fristen er ute.

Dette er en spray for både brukere hår og for at sminken skal holde seg lengre igjennom dagen. Denne sprayen har masse fuktighet i seg og gir masse fuktighet til håret og fjeset. Kan også bruskes på kroppen.

TeGreen er kapsler som hjelper for forbrenningen og for søvnen, i 1 kapsel tilsvarer det 6 kopper med ekte grønn te. Disse kapselene har jeg flere liggende av.

Dette er maskara som er veldig god. Denne har jeg også flere av og jeg bruker denne hver dag, jeg er super fornøyd. Alle produktene jeg har vist til nå er fra NuSkin.

Siste produktene jeg har tenkt å vise dere er 2 leppestifter fra MakeupMekka. Jeg har sånn 20 leppestifter fra dem og får aldri sjans til å få brukt alle.

Konkurranse! Dette er ikke alt som er i basketen, men noe av det. Håper du liker produktene og at du vil melde deg på konkurransen ved å trykker på "konkurranse" i begynnelsen av denne setningen.

1

UKENSBLOGG

Hei! Nå er det tidlig Mandag og det betyr ny uke, Jeg har startet opp med ukensblogg og hadde tenkt å skrive hvem som er denne ukens blogg. Når jeg bestemmer hvem som er ukensblogg tenker jeg på bilder, ryddige innlegg og designet. Alle bloggene er fine på hver sin måte og det er mulighet til å melde seg på hver uke. Jeg kommer til å kåre vinneren jeg selv mener er min type blogg og hva min personlige mening om blogger er. Det var 5 fine og fantastiske bloggere som hadde meldt seg på ukensblogg og jeg likte veldig godt alle bloggene. Det var likevell en blogg som skilte seg godt ut etter min smak hvertfall. Bloggen jeg har valgt som denne ukensblogg er Sofie-Amunda sin blogg. Hun er veldig pen og har veldig fine innlegg med ryddig tekst og bilder som passer godt inn til innleggene og på bloggen hennes. Jeg er en fast leser hos henne og kanskje noen av dere også blir en fast leser? hvertfall ta en titt innom bloggen hennes HER! ♦

♦ FOR Å MELDE DEG PÅ NESTE UKESBLOGG KOMMENTER I KOMMENTAR FELTET HER OG HUSK Å LEGG TIL BLOGGEN DIN SÅNN AT JEG FINNER OG KAN SJEKKE UT BLOGGEN DIN NÅR JEG SKAL TREKKE VINNEREN NESTE UKE ♦ GJERNE LEGG MEG TIL SOM VENN HER PÅ BLOGG.NO OGSÅ, DA FÅR JEG MED MEG NÅR DU LEGGER UT NYE INNLEGG OG DET ER LETTERE FOR MEG Å BLI FAST LESER. 

30

KONKURRANSE - VINN BEAUTYBASKET

Hei♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte å starte en konkurranse her på bloggen. Det beste med sommeren er å nyte fint vær (visst dere har reist), det har dessverre vært utrolig dårlig vær her i Norge. Uansett så har jeg ikke orket å bruke noe særlig med sminke og andre hudprodukter i sommer. Huden min har fått pustet og blitt veldig fin og jeg har faktisk fått en veldig fin farge i fjeset. Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele ut en beautybasket med masse fine og gode produkter for deg. Innholdet i beautybasketen kommer til å være hemmelig, men jeg kan røpe at den er verdt over 1000kr. Det er noen punkt du må følge visst du ønsker å vinne denne basketen og det er disse 3 punktene nedenfor: 

1. Like Facebook gruppen min HER
2. Trykke på "del" knappen nederst i dette innlegget. 
3. Kommentere at du ønsker å være med, visst du ikke har blogg kan du kommentere navnet ditt sånn at jeg får kontaktet deg om det er du som er den heldige som vinner beautybasketen. 

JEG TREKKER VINNEREN OM 1 UKE! 

5

BLI UKENS BLOGG

Hei. Nå er det Mandag og jeg som sikkert mange andre er klar for en ny uke. Ny uke og nye muligheter, vi får no hvertfall håpe det... Jeg tenkte at siden jeg er så dårlig med oppdatering her for tiden må jeg ha noe gøy innpå sånn at bloggen får komme i gang igjen. Derfor tenkte jeg å ha en ukens blogg der alle kan melde seg på og det er ingen krav på å være med. Det enste er at du kommenterer i kommentarfeltet at du vil være med. Da er det viktig å huske å ta med bloggen sånn at jeg får gå innpå å sjekke den når jeg skal trekke ukens blogg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HUSK:
* KOMMENTER AT DU ER MED PLUSS BLOGGEN DIN!


HADDE VÆRT KJEKT OM DERE LA MEG TIL SOM VENN HER PÅ BLOGG.NO

0

VINNEREN AV KONKURRANSEN

... Trekker jeg i kveld, så idag er siste muligheten å være med. KONKURRANSEN FINNER DU HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg savner min kjære, Petter♥ Er faktisk evigheter siden jeg har vært så lenge vekke fra han. Jeg gleder meg masse til å se han igjen på Lørdag. 

28

STOR KONKURRANSE - FLERE VINNERE

Hei♥

Jeg er så smått komt i gang med bloggen min igjen, og tenkte for å virkelig få bloggen opp og gå igjen tenkte jeg å ha en konkurranse, og jeg har flere premier som det går ann å vinne. Jeg har flere av de samme produktene også. 


Dette er første produktet du kan vinne, denne har jeg 3 stk av, så visst det er flere som ønsker å vinne denne kan flere vinne!
* En kapsel tilsvarer samme mengde polyfenoler som 6 kopper grønn te!
* Konsentrert uten koffein/stimulanter.
* Booster fettforbrenningen og brenner fettceller 
* Gir bedre fordøyelse
Det er også studier som viser at Grønn te og Polyfenoler reduserer stress og depresjon, bidrar til å bekjempe infeksjoner og booster immunforsvaret. Neste produkt er Curling Mascara, denne har jeg også 3 stk av så det kan være flere som vinner denne også!
* Den gir masse fylde og lengde
* Er vann og plantebasert 
* Bøyer vippene uten å klumpe 
* Fyller tomrommet mellom dine egne vipper
* Kan brukes på vippe extensions!
* Holder hele dagen UTEN å drysse eller ligge igjen mørke striper
* Pleier dine egne vipper og gir de næring til å vokse


Siste produkt er Contouring Lipgloss, denne har jeg også 3 av så dette kan bli masse premier. 

* ingen nåler 
* ingen injeksjoner
* ingen store utgifter + vedlikehold
* ikke noen kjemisk plump som stikker, prikker eller irriterer leppene
* stimulerer collagen i leppene naturlig
* billig og enkelt
* kan brukes under andre leppeprodukter
* gir MASSE fukt til leppene!FOR Å VÆRE MED I KONKURRANSEN MÅ DU:
1. Like dette innlegget (du finner blå likerknapp nederst på innlegget)
2. Bli medlem i Facebook gruppen min HER
3. Kommentere at du er med og hva produkt du helst vil vinne (du kan kommentere at du ønsker alle)

0

FÅ BLOGGEN DIN LINKET HER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOR Å FÅ BLOGGEN DIN LINKET ER DET NOEN PUNKT DU MÅ GJENNOMFØRE!
1. Legg meg til som venn her på blogg.no!
2. Legge igjen en kommentar at du ønsker å være med!
3. Følge meg på instagram, jeg heter malinhammersland der!

3

FÅ DIN BLOGG LINKET

Hei! Håper alle mine bloggvenner her innpå har en fin søndag. Nå har jeg virkelig bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Nå er jeg kommet skikkelig inn i turnusen min og vet hvordan jeg kan organisert hvordan og når jeg får tid til å oppdatere dere her inne. Siden jeg begynner igjen så passer det godt å holde en linkerunde. Så jeg håper mange vil være med♥ For å være med på linkerunden må du: 
* Kommentere at du vil være med og legge igjen link til bloggen din!
* legge meg til som venn her på blogg.no

Du kan:
* dele innlegget nederst visst du har lyst, jeg hadde satt veldig pris på det. 

HÅPER MANGE MELDER SEG PÅ! KOMMER TIL Å HA LINKERUNDE HVER SØNDAG (KÅRE VINNER OG LEGGE UT EN NY MULIGHET)

unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits