juli 2017

GOD KVELDSMAT

Hei. Dette innlegget er forhåndsskrevet på grunn av at jeg har sein vakt idag og ikke har tid til å poste et innlegg til dere når jeg er på jobb. Jeg har tenkt å vise dere kveldsmaten jeg hadde i går kveld. Jeg har ikke stort i kjøleskapet når det er søndag og butikkene er stengt.  Derfor ble det bare noe jeg lagde av det jeg hadde. Det var en veldig god kvelds faktisk. Når det gjelder matlaging er det masse som går igjen og jeg trenger virkelig noe nytt å lage, så har dere noen tips til meg? noe som du synes er godt? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogges♥

BLI UKENS BLOGG

Hei. Nå er det Mandag og jeg som sikkert mange andre er klar for en ny uke. Ny uke og nye muligheter, vi får no hvertfall håpe det... Jeg tenkte at siden jeg er så dårlig med oppdatering her for tiden må jeg ha noe gøy innpå sånn at bloggen får komme i gang igjen. Derfor tenkte jeg å ha en ukens blogg der alle kan melde seg på og det er ingen krav på å være med. Det enste er at du kommenterer i kommentarfeltet at du vil være med. Da er det viktig å huske å ta med bloggen sånn at jeg får gå innpå å sjekke den når jeg skal trekke ukens blogg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HUSK:
* KOMMENTER AT DU ER MED PLUSS BLOGGEN DIN!


HADDE VÆRT KJEKT OM DERE LA MEG TIL SOM VENN HER PÅ BLOGG.NO

ER DET OK Å VÆRE ENSOM?

Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal begynne dette blogginnlegget, dette kommer til å være et personlig og ikke minst ærlig innlegg. Jeg prøver å vise at jeg er en sosial og opptatt jente, men det er helt motsatt av det som det egentlig er...

Jeg har en kjæreste som er fantastisk og som jeg bor med ja, men det er mange grunner for at jeg føler meg ensom. Når jeg bestemte meg for å flytte fra Sotra noe som egentlig er utrolig trist. Jeg har familie og alle vennene mine på Sotra, her har jeg bare Petter. Ikke missforstå meg nå, det er ikke bare bare med Petter, han er verdens snilleste og kuleste person. Når jeg skriver "bare Petter" mener jeg at det fort kan bli ensomt å bare tilbringe tid med han, selvom han er min bestevenn og kjæreste. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Må bare smile uansett hvordan hverdagen er, kommer ikke så langt av å være lei seg og sur. 

Når jeg bodde på Sotra var jeg med venner hver dag, jeg var sosial og jeg hadde alltid noe å finne på. Jeg hadde mange som brydde seg og som likte å tilbringe tid med meg. Jeg snakker fortsatt litt med noen av vennene mine, men er utrolig mange som jeg har mistet kontakten med på grunn av at jeg har flyttet og de har sine venner og sin familie å tenke på. Det er utrolig vanskelig å klare å finne på noe med venner hvertfall når jeg jobber 100% her inne og det er ikke bare 10 minutters tur til å komme til vennen mine heller, det er faktisk 1,5 time og det er bare til Bergen og med tanke på at jeg jobber så mye så er 3 timer i løpet av en dag litt waste av tid bare på å reise. 

Jeg har blitt kjent med noen her inne, men det er stort sett på jobb. Vi jobber sammen og det er det eneste egentlig. Jeg har ikke funnet noen å være med her inne, noe som er en av grunnene for at jeg føler meg ensom, jeg skal bare si at det er ikke lengre like lett å få venner sånn som det var for 10 år siden, når alle var ute i gatene å lekte og alle fikk være med. Jeg skulle ønske alt var sånn som det en gang var. 

Jeg høres utrolig utakknemlig ut nå, noe som jeg ikke er i det hele tatt. Jeg er veldig glad for at jeg har jobb, tjener penger selv, leilighet, kjæreste og hund. Men uansett om jeg har alt dette så er jeg fortsatt ensom, det er alltid sånn at man ønsker seg det man ikke har og ønsker seg alltid mer enn det man har. Jeg er utrolig takknemlig for de vennene jeg fortsatt har kontakt med, som er tålmodig og venter til jeg har tid å være med dem. 

Er du ensom eller har du noen gang følt deg ensom? 

DET ER FREDAG, DET ER HELG!Hei. Endelig er det helg, jeg har egentlig gått i hele dag umotivert og så klar for helg, kjempe gira på helg nå og det skal bli fantastisk. Jeg har tenkt å rydde litt både generelt i leiligheten og i klesskapet mitt som jeg tenkte mamma skulle få med tanke på at hun har veldig lite klær i hennes størrelse. Idag er det Tacofredag og jeg gleder meg til det for det er vell sånn 1 mnd siden sist vi hadde taco her. Jeg kan oppdatere dere litt mer i løpet av helgen, Petter og jeg har noen planer imorgen så jeg kan dele bilder osv imorgen. 

HØR DENNE SANGEN!

Hei! tenkte å legge ut et innlegg idag også sånn at jeg ikke deler noe med dere hver dag. Idag har jeg faktisk bare vært på jobb og så lagt å slappet av mens jeg ser serie å spiser banan chips og sukkererter noe som er blitt et must som jeg bare må ha for tiden. Dere vet hvordan det derre er. Uansett så tenkte jeg at jeg skulle vise dere en sang av Endre Nordvik som er fra samme øy som meg og da må det være innafor å reklamere litt. 
 


Har du hørt denne før? Jeg har hvertfall lagt den i spillelisten min og er en favoritt♥ Du kan finne den på spotify også. 

PAKKE I POSTEN - MAKEUPMEKKA

Hei♥ Idag fikk jeg en fantastisk fin pakke i posten som jeg har ventet på nå i nesten 1 uke. Jeg blir så utålmodig når jeg venter på ting, jeg vil helst få det med en gang eller dagen etter. Så lur som jeg var bestilte jeg selvfølgelig rett før helgen sånn at det tar enda flere dager på å gå igjennom bestilling og sende ut. Jeg fikk pakken min fra Makeupmekka, de har så utrolig mye på tilbud og fine pakke til en hver sin hudtype. gjerne skjekk ut hjemmesiden deres HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var det jeg fikk fra Makeupmekka idag. Jeg er kjempe fornøyd med produkter fra dem, jeg har noen andre produkter der ifra også som jeg bruker daglig. Som dere sikkert ser på noen av bildene så har jeg 2 av samme type og det er fordi det var så mye tilbud hos dem og det er noe jeg bruker masse av sånn at jeg har en stund og ikke går tom, det hadde vært veldig kjedelig. Alt dette kostet meg bare en tusen lapp, og visst jeg skulle kjøpte en og en ting som jeg trenger hadde jeg ikke fått 1/4 del av dette for de pengene jeg har brukt. Siden jeg har så masse produkter hadde det tatt en evighet å like til hvert produkt, men visst det er noe av disse produktene du vil ha, finner du dem ganske greit å enkelt på hjemmesiden deres www.makeupmekka.no

Blogges♥ #makeupmekka #sminke #makeup

JEG GIDDER IKKE Å GJØRE NOE FØR SEINVAKT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Nå skal jeg straks gjøre meg klar for jobb. Denne uken har jeg egentlig sykt deilige vakter og jeg har fri på fredag så det blir veldig godt med langhelg. Idag har jeg sovet lenge og bare slappet av, jeg gjør alltid minimalt når jeg skal på jobb. Jeg får heller prøve å gjøre litt husarbeid imorgen eller torsdag, idag har jeg hvertfall ikke giddet noe særlig. Når jeg har seinvakt gjør jeg ikke så mye fordi jeg gidder ikke å komme sliten på jobb, men husarbeid etter jobber mye bedrefor da er det ikke noe jeg skal etterpå. 
 

INSTAGRAM LATELY
Jeg som mange andre bruker også forskjellige typer sosiale medier. Jeg har også en instagram-bruker jeg er veldig aktiv på. Gjerne følg meg på instagram, jeg heter @malinhammersland ♥

unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv


hits