august 2017

VEGETERIANER MED CANADA GOOSE JAKKE!

Hei og god morgen! Håper dere har fått en super natt og fått nok søvn. Jeg sover alltid litt lengre når jeg skal på seinvakt, det er så godt å ha en eller to dager i uken der jeg kan sove litt ekstra lenge. Jeg hartenkt å fortelle dere om en jente jeg kjente. Denne jenten var vegetarianer og gikk rundt i ekte canada goose jakke. Litt funny, men uansett. 

Jenta jeg skal fortelle om kommer jeg ikke til å si identiteten til, derfor kan vi kalle henne Anna. Det er så mye lettere og skrive et navn og ikke skrive "denne jenta" eller "hun" når jeg skal skrive dette innlegget. Jeg forteller dere under bildet og håper dette faller i smak. 


//bildet hentet fra google//

Jeg kan starte med å fortelle hva en #vegetarianer er visst det er noen av dere som lurer. Vegetarianere er enkelt og greit mennesker som ikke ønsker og spise dyreprodukter, for eksempel kjøttprodukter som kommer fra for gris eller ku. Det er noen vegetarianere som ikke spiser produkter som dyrene lager, for eksempel melk, ost, egg osv. Visst dere lurer mer på hva vegetarianer er, kan dere lese om det HER!

Nå kan jeg fortelle dere litt om hva Canada Goose jakke er for noe. Canada Goose (Canada Goose Expedition Clothing Outfitters) er et canadisk klesmerke som lager yttertøy egnet til kaldt klima. Canada Goose bruker dun fra and og bruker prærieulv pels på hetten på jakken. 

Så Anna gikk rundt i Canada Goose som var laget av and og ulv, men ville ikke spise kjøttet siden hun synes det var trist at det var så mange dyr som ble slaktet og gjort om til vår mat. Anna tenkte seg ikke godt nok om da hun gikk rundt i denne jakken som i mine øyner er mye verre. Jeg har sett så mange skrekkvideoer av dyr de skal bruke pelsen på, noe som er helt forferdelig. 

Anna fikk en god del kommentarer på hvor latterlig hun er som går rundt i denne jakken og er vegetarianer. Anna tenkte seg godt om og lo litt av seg selv, hun bestemte seg for å ikke være vegetarianer igjen. Så hun begynte å spise kjøtt som vanlig. Det er så utrolig morsomt å tenke på, at noen faktisk ikke vil kjøpe seg en middag til 100 kroner som inneholder kjøtt siden dyrene blir slaktet for den maten til oss mennesker. Noen jenter kan bruke minst 10 tusen kroner på en jakke der dyrene lider mye mer enn når de blir slaktet for å bli maten vår. 

Dette er ikke noe hate på de som er vegetarianere, jeg synes det er kjempe flott at folk tenker på dyrene som lever her i verden. Og det er ikke noe hate på  dem som kjøper ekte jakker som for eksempel Canada Goose. Jakkene er fine og varme og de lager jo dem for at folk skal kjøpe. Jeg personlig vil ikke ha en ekte jakke sånn som det og det er det 2 grunner til. Jeg har ikke penger til dem, haha. Og jeg er ikke interessert i å gå rundt med jakker med pels av andre dyr på, som har fått gjennomgå så masse for å komme på en jakke. 

Gjerne gi meg tilbakemeldinger på dette innlegget. Har du noen meninger om vegetarianere eller de som går med ekte pels på jakken?♥

♦ INSTAGRAM - HER ♦ FACEBOOK - HER ♦ SNAPCHAT - UBLOGG ♥ 

INNKJØPSVIDEO!

Jeg har vært på shopping og kjøpt en god del. Håper dere liker videoen og innkjøpene, gjerne spør om dere lurer på på noe! Jeg er fult klar over at mange av toppene ikke passer med bh under og jeg har ikke tenkt å gå med bh eller skal hvertfall gå med stroppløs bh. 

 Hva synes du??


 

GÅRSDAGENS MIDDAG

Hei! Sorry for dårlig oppdatering i helgen! Vi reiste fra Sogn og fjordane i går i 14-tiden og var ikke hjemme før 23-tiden i går kveld. Og jeg gikk rett og la meg fordi jeg var så trøtt av reisen. Idag skal jeg på seinvakt så jeg skal snart i dusjen og gjøre meg klar for jobben.

Over ser du middagen vi spiste i går. Vi har egentlig kjøpt middag hele helgen ute, men er godt og få servert middag av og til også! Håper dere får en fin mandag og fin start på den nye uken.

BILDER AV HYTTEN

Idag har vi flyttet til en annen hytte fordi leiligheten vi hadde i går var opptatt idag! Men hytten er veldig fin og fortsatt 3 soverom.

Sorry for dårlig oppdatering idag. Har vært veldig opptatt i hele dag.

LEILIGHETEN VÅR

Nå har vi kommet godt tilrette i leiligheten vi har her oppe i Sandane! Jeg tenkte jeg skulle vise hvordan leiligheten ser ut. Imorgen må vi bytte til en annen hytte pga det er mange som har bestilt leilighetene og hyttene.

Det er 3 soverom i denne leiligheten og Petter og jeg skal ha det soverommet med to enkeltsenger og de to andre fordeler mamma, pappa, søsteren og broren min seg på. De to andre soverommene er helt like, med køyesenger!

Hva synes du om leiligheten? Jeg er veldig fornøyd.

EN BEDRE MIDDAG!

Nå har vi kommet til leiligheten vi har Leid denne helgen i sandane! Jeg skal ta noen bilder av leiligheten og viser dere seinere! Denne helgen kommer jeg nok til å bare blogge med telefonen siden det ikke er Internett her. Skal prøve og ta fine og gode bilder selvom det er telefonen. Hva skal du i helgen?

ROAD TRIP

Nå er vi akkurat kommet fram til sandane! Jeg skal oppdatere dere mer seinere! Blogges

WHERE IS MY MIND?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVA BRUKTE JEG 300 TUSEN KRONER PÅ?

Hei, nå er jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Jeg har faktisk vært mer våken i dag på jobb enn jeg noen gang kan huske. Jeg sov bare 3 timer i natt fordi jeg får ikke sove når jeg har sein tidlig. Uansett når jeg kom hjem fra jobb og sjekket kommentarene jeg har fått her, var det en som lurte på hva jeg hadde brukt alle pengene jeg fikk av en i familien på. Jeg tenkte derfor og fortelle dere dette nå.

Penger og økonomi er det veldig mange som mener er privatsak og burde holdes hemmelig. Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om og fortelle hva jeg får i lønn og hva jeg bruker de enkelte pengene mine på. Som sagt så var jeg så heldig og fikk 300 tusen kroner i gave hos en i slekta mi, noe som jeg setter utrolig mye pris på og de har virkelig kommet godt med. Jeg har nå vært lærling og bodd i leilighet i snart 2 år og økonomien har ikke alltid vært like bra. 

Når jeg fikk 300 tusen kroner innpå kontoen så har jeg laget en plan for dem. Hva konto de skulle på og hva de skulle gå til. Jeg har delt opp pengene litt og kommet fram til en god løsning, synes jeg hvertfall. 100 tusen av de pengene gikk rett innpå lånet som jeg har på leiligheten min. 100 tusen gikk til sparing (som jeg skal sette innpå BSU) og 100 tusen har jeg på en konto som jeg skal bruke til lappen (jeg vet det er alt for mye penger innpå en konto til lappen, men resten skal innpå lånet. 

Jeg fikk ikke disse pengene bare til å sløse og kaste vekk. Disse pengene fikk jeg for å bruke på bolig, som egenkapital. Siden Petter og jeg allerede har kjøpt leilighet så har jeg ikke brukt dette på egenkapitalen. Pengene går uansett til bolig. Jeg har egentlig alltid vært flink og brukt lite penger siden jeg har vokst opp med lite penger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper jeg har svart på de spørsmålene som dere lurte på, visst ikke så er det bare og spørre så skal jeg svare med glede♥

 

HVORDAN TJENE PENGER PÅ SOSIALE MEDIER!

Hei, jeg som mange andre har selvfølgelig lyst å tjene penger på for eksempel blogg, instagram, facebook eller til og med snapchat. Og det er mange som lurer på hvordan de får gjort dette. Jeg ble medlem på TradeTracker og det har aldri vært enklere å tjene penger og få ulike samarbeidspartnere. På TradeTracker er det allerede klart med samarbeidspartnere før du har laget deg en bruker. Det er super enkelt. Det er også bort i mot 100 forskjellige produkter/kjeder som har lagt ut annonselinker og bannere til din blogg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TradeTracker har også en ordning at du kan tjene penger på klikk og visninger og ikke bare salg også. Enklere har det aldri vært før. 
Så visst du har lyst å allerede tjene eksta på dine sosiale medier, kan du trykke HER!

♥ del gjerne med vennene dine sånn at dem ser det også!

300 TUSEN RIKERE PÅ 1 DAG

Hei♥ Nå har jeg nettopp våknet, jeg skal snart lage meg noe frokost. Idag har jeg seinvakt også. Jeg gleder meg egentlig masse til helg fordi da reiser Petter og meg til Sogn og fjordane. Jeg skal oppdatere dere mer om det når det nærmer seg litt mer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skal fortelle dere hvordan jeg fikk 300 tusen kroner inn på konto på 1 dag. Mange tror sikkert jeg skal si noe som er helt på bærtur nå, men det skal jeg ikke. Hvertfall så var familien min veldig heldig og vinne masse i lotto og jeg var så heldig og fikk 300 tusen kroner som gave eller arv kan man sikkert kalle det. Jeg skal skrive i et annet innlegg om hvor mye hun i familien min vant i lotto. 

har du vunnet i lotto før? 

JEG HAR SÅ SINNSYKT SANS FOR DEG!

Jeg som sikkert mange andre har jeg begynt å høre på stavangerkameratene. Jeg liker sangene deres fordi de er så sykt fengende og du bare på synge med på sangene. Jeg har delt noen av sangene under her med dere! hør dem og gjerne si hva du synes om dem. Har du noen sanger som du synes er bra?♥
 


 

LEVE FOR TUSEN KRONER I MND

Nå sitter jeg her og mimrer tilbake på hva jeg har gått igjennom de siste årene. Jeg har kommet opp med en del som jeg har gått igjennom og kom på den tiden jeg faktisk levde på tusen kroner i mnd på grunn av at jeg hadde ikke noe mer og leve for. Jeg skal fortelle dere hvorfor jeg bare hadde tusen kroner og leve for. 

Nå er jeg i sluttet av læretiden min så nå vil det si at jeg tjener ganske greit. Jeg jobber 100% og får utbetalt 80% lønn, noe som tilsvarer en god del. Det har ikke alltid vært sånn at jeg har tjent 80% av en helsefagarbeider lønn, men da jeg startet som lærling tjente jeg bare 30% lønn og det er ikke mye. Jeg tjente ca. 8 tusen i mnd i starten av lære tiden og da skulle jeg betale lånet som var på 5 tusen og mine regninger som faktisk var ca 2 tusen. Det vil si at jeg hadde bare 1000 kroner igjen som skulle gå til mat. 1000 kroner på mat i en hel mnd er ikke mye. Jeg er så glad for at jeg bodde sammen med Petter også og at han var i slutten av læretiden sin sånn at han tjente en god del og vi fant ut i mellom oss hvordan vi skulle få det til. Jeg hadde nok aldri klart å bare ha 1000 kroner å leve for i mnd når du nesten ikke får et brød og en melk for under 100 kroner den dag i dag. Jeg er så glad for at vi er kommet lengre i læretiden og at jeg snart er ferdig sånn at jeg får tjent opp til alt som skal betales og jeg har igjen penger som kan spares. 

Har du opplevd noe lignende? 

ETTER EN TUR HOS TANNLEGEN VAR KONTOEN 65 TUSEN FATTIGERE!

Hei♥

Nå sitter jeg i sengen og har sett litt på serie, jeg holder på å vaske noen klær og skal snart begynne å få litt orden på leiligheten. Etter vi har fått 1 til i hus har det vært litt slapt med husarbeidet, men sånn skal det ikke være. Jeg skal lage plan for alle her i huset om hva oppgaver som skal bli gjort hver dag. Uansett som dere ser på overskriften som er "etter en tur hos tannlegen var kontoen 65 tusen fattigere" og mange av dere tror sikkert dette er bare clickbait, noe som det overhode ikke er. I et annet innlegg skal jeg skrive hvor alle pengene kommer fra, men det er flere personer som er innblandet da, så jeg må spørre fint om det går fint og skrive her på bloggen. Uansett så skal jeg nå fortelle dere hvordan kontoen kan være 65 tusen kroner fattigere av å reise til tannlegen. Siden personen dette handler om ønsker ikke at flere skal vite om dette og hun synes det er litt flaut fordi hun har gått mange år uten å ha mulighet til å fikse tennene sine. Men dere skal få vite hele historien. Denne damen jeg skal skrive om er en nær person av meg så det er ikke bare bare hvem jeg snakker om, siden hun ikke er pensjonist og ikke har hatt noe voldsomt plager med tennene, måtte hun betale alt selv. Uansett så fikk hun penger pga (dette kommer i et annet innlegg), uansett så hadde hun en del penger på konto og siden hun endelig hadde penger som var hennes og som hun ikke måtte bruke på huset, bilen, regninger eller mat kunne hun endelig reise til tannlegen og fikse tennene som hun i flere år har ønsket pga hun ikke har hatt penger til det før nå. 

Nå skal jeg fortelle dere bedre her:
Damen reiste til tannlegen og skulle få fikset inn 3 tenner som hun hadde trukket for en stund siden. Hun hadde lyst å fikse dette lenge pga dere vet hvordan samfunnet er blitt og det har mye med selvbildet å gjøre. Uansett så fikset hun inn 3 tenner som kostet henne en del, det kostet henne faktisk 65 tusen kroner. 

Jeg er så glad for at jeg fikset alle hullene mine og alt hos tannlegen før jeg ble 18 år, for dette er virkelig dyrt. Kjenner du noen som måtte betale mye for å reise til tannlegen? 

DENNE UKENS BLOGG

Hei, idag er det mandag og det betyr at det er en ny uke som også betyr ny kåring av ukens blogg. Siden det bare var 1 som meldte seg på var det ganske lett og trekke denne ukens vinner. Visst du har lyst å være med på neste ukens blogg må du se nederst i dette innlegget. Denne ukens blogg ble Jannicke sin blogg som du kan finne HER! Jannicke blogger om alt mulig, veldig fine innlegg som er ryddig og gøy å lese. Jeg liker bloggen hennes siden hun blogger om ting som andre vil lese. Jeg liker sånne bloggere. Gjerne sjekk ut bloggen hennes!

♦ FOR Å MELDE DEG PÅ NESTE UKESBLOGG KOMMENTER I KOMMENTAR FELTET HER OG HUSK Å LEGG TIL BLOGGEN DIN SÅNN AT JEG FINNER OG KAN SJEKKE UT BLOGGEN DIN NÅR JEG SKAL TREKKE VINNEREN NESTE UKE ♦ GJERNE LEGG MEG TIL SOM VENN HER PÅ BLOGG.NO OGSÅ, DA FÅR JEG MED MEG NÅR DU LEGGER UT NYE INNLEGG OG DET ER LETTERE FOR MEG Å BLI FAST LESER. 

GULLVERDT

Nå skal jeg vise dere det fine smykket jeg har fått av Petter! Jeg fikk dette siden vi har vært kjærester i 2 år og 4 mnd! Det begynner å bli lenge nå og vi har det bare bedre og bedre sammen, jeg er så takknemlig for at jeg har e. Så perfekt kjæreste som er så snill mot meg.

Har du et smykke du har fått fra en spesiell person?

GET READY WITH ME!

Hei! Nå har jeg vært å handlet og jeg er helt ærlig når jeg sier dette "kjøleskapet mitt har aldri vært så fult" men det er utrolig deilig at jeg virkelig har fått handlet inn en god del nå. Jeg går ofte og bare kan spise en bestemt ting fordi jeg ikke har handlet noe annet spesielt. Petter, Thomas og meg har også kjøpt seng til Thomas. Nå er det masse utpakking og snekring her i huset så det ser ikke akkuratt så bra ut nå. 

Nå sitter jeg å skriver dette innlegget. Jeg skal snart i dusjet og begynne å fikse meg til Amalie sin bursdag idag. Har vært å handlet gave til henne og det jeg trenger. Har også kjøpt meg noen nye klær og litt ny sminke. Jeg skal se om jeg får skrevet et innlegg før jeg reiser også. Dere må hvertfall ha en veldig fin lørdag videre og kose dere med hva enn det dere skal. Jeg skal kose meg masse!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVORDAN FÅ FLERE LESERE PÅ BLOGGEN!

Hei, jeg tenkte nå å lage et innlegg på hvordan du kan få mer trafikk på bloggen din, det er noen punkt som jeg har som jeg følger selv også. Disse punktene vet jeg at de som er på topplisten også brukte for å komme i gang med sin blogg. Håper dere ser på innlegget som nyttig og kan hjelpe noen av dere der ute. 

1. LEGG HVERANDRE TIL SOM VENN!
- Grunnen for at det er lurt å legge hverandre til som venn er fordi alle du er venn med får opp på sin bloggsoft side når du blogger og det er mange som trykker innpå igjennom der. Jeg blar alltid nedover på mine venner sine innlegg på grunn av at jeg elsker å lese blogger og jeg er innom x-antall bloggere hver dag. 

2. KOMMENTER ANDRE BLOGGERE!
- Da mener jeg ikke "fin blogg og fin header" på 100 forskjellige bloggere. Får at folk skal bli interessert i å trykke innom bloggen din, må det komme kommentarer som handler og passer til innlegget deres. Visst det er en som for eksempel blogger om sin dag, så må du lese og kommentere for eksempel "Høres ut som du har hatt en spennende dag, kjekt å lese hvordan du har hatt det osv." Dere skjønner sikkert hva jeg vil fram til med dette punktet. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. DEL INNLEGGET DITT PÅ FACEBOOK!
- Det finnes mange bloggsider på facebook det går ann å dele bloggen sin på. For dere som ikke tror dette hjelper så gjør det faktisk det. Det er mange som får opp når det blir delt ting på de sidene og det er en del som trykker innpå. Det er også lurt å lage din egen bloggside og invitere vennene dine til å like, for da får de med seg når du har blogget. Jeg har min egen side på facebook for min blogg og har nesten 3000 som liker, der er det mange som trykker seg innpå. 

4. GODE OVERSKRIFTER!
- Det har mye og si på overskiftene på innleggene dine. Visst du vil ha flere lesere må du på en måte selge innlegget litt med overskriften. For eksempel visst du har laget et innlegg om familien din så er det ikke så mange som vil lese visst overskriften er "min familie". Visst du for eksempel hadde brukt overskriften " SANNHETEN OM MIN FAMILIE" eller "NÅ SKAL JEG FORTELLE ALT OM MIN FAMILIE". Grunnen for at jeg bruker store bokstaver er fordi det ser mer dramatisk og faktisk mye finere ut, synes hvertfall jeg. Du må selvfølgelig skrive litt om din familie som passer overskriften, men det skjønner dere sikkert. 

VISST DU LIKTE DETTE INNLEGGET HADDE DET VÆRT FINT OM DU LA IGJEN EN KOMMENTAR ELLER DELTE DETTE VIDERE! JEG LAGER GJERNE FLERE SÅNNE TYPE INNLEGG VISST DET FALT I SMAK HOS DERE! BLOGGES♥

FACEBOOK: HER       INSTAGRAM: HER     BLOGLOVIN: HER     

WEEKEND

Hei! Endelig fredag og helg, jeg har virkelig vært så klar for helg i hele dag! Jeg har nesten ikke klart å tenke på noe annet enn helgen på jobb idag. Idag har jeg ikke så mye planer. Thomas kommer nå snart og da er det vell å sette på plass alle tingene hans, sånn at han kommer til rette. Jeg må også handle nå når Petter og Thomas kommer og jeg bør bli flinke med å handle nå når  vi skal få enda flere som spiser her. Imorgen skal jeg i bursdagsselskap til en venninne, så det gleder jeg meg masse til. Jeg kommer til å oppdatere dere mer i løpet av helgen, så stay tuned!♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min fineste søster! Jeg ser nå at hun bare blir mer og mer lik på meg, jeg har ikke skjønt det når folk har sagt det i flere år at vi ligner, men nå etter jeg flyttet ut og ikke ser henne hver dag lengre merker jeg det godt. Jeg synes håret til Iselin var så fint her at jeg vurderer å farge håret mitt selv sånn, men jeg er så redd for å ikke kle det. Har du søsken?♥

JEG HAR FÅTT NY SAMBOER

Som dere sikkert visste så har jeg bodd sammen med Petter nå litt over 1 år. Vi har hatt det veldig fint når vi har bodd sammen og vi hadde det veldig kjekt sammen. Som dere sikkert ser på overskiften som er "jeg har fått ny samboer" så tenker sikkert mange av dere "ny samboer? bor hun ikke med Petter? Skal hun ikke bo med Petter lengre?" Jeg tenkte å svare på de spørsmålene dere lurer på her, og visst du ikke får svar på alt så er det bare til å spørre. Grunnen for at overskriften er sånn som den er er fordi jeg skal få ny samboer ja, jeg skal bli samboer med en som ikke er Petter. Min samboer heter Thomas og han skal bo i min leilighet på gjesterommet. Det er ikke bare Thomas og Jeg som skal bo her, det er selvfølgelig Petter også! Jeg er fortsatt samboer med Petter og tror jeg kommer til å bo med Petter til den dagen døden skiller oss. Det ble veldig voldsomt, jeg er kanskje ung til å si de ordene enda, men den dag i dag føles det hvertfall sånn. Uansett så skal jeg fortelle dere mer om Thomas når han kommer. Han kommer med flyttelass og alt imorgen!♥ Thomas er veldig kul så han kommer jeg til å ta med på mange videoblogger. 

Har du samboer?♥

 

VINNEREN AV BEAUTYBASKETEN ER...

Hei! Nå har jeg endelig fått trukket vinneren av beautybasketen! Det var mange som meldte seg på og det var gøy å holde en konkurranse når det var så mange som meldte seg på♥ Det var nesten bare folk jeg kjente også som meldte seg på. Grunnen for at jeg ville skrive ned alle navnene og trekke for hånd er fordi sidene på nettet som trekker for deg, føler jeg at det er aldri tilfelle at den første eller siste blir valgt og det er litt urettferdig. Jeg filmet også film mens jeg trakk vinner sånn at dere får bevis at det ikke er noe juks. Alle hadde like stor sjanse til å vinne og det var kjekt du ville være med♥

 GRATULERER MASSE TIL VINNEREN OG HÅPER DERE ER MED PÅ NESTE KONKURRANSE OGSÅ!


 

INSTAGRAM LATELY

Visst du vil følge meg på instagram så heter jeg malinhammersland eller du kan finne profilen min HER

Jeg trenger virkelig inspo når det gjelder instagram og jeg trenger flere folk jeg kan følge, så gjerne legg igjen en kommentar her med instagrammen din så sjekker jeg profilen din ut!♥

GOD MORGEN

God morgen alle lesere! Håper dere har sovet godt, det har hvertfall jeg. Jeg har sovet i 12 timer (går det ann?) det var hvertfall veldig godt. Uansett så har jeg en veldig god morgen nå fordi jeg sjekket at jeg er på 9'ende plass i Bergen med bloggen, jeg vet at det ikke er så mye å skryte av, men jeg er veldig stolt selv. Alle har sin begynnelse og dette er min!

Jeg har mange gode innlegg til dere på lur så håper dere vil lese bloggen min sånn at dere er oppdatert!

LETT OG GOD KVELDS

Jeg har satt et lite mål at jeg ikke skal spise noe etter klokken 20:00 om kvelden, nå er den 15 minutter over så jeg må være litt mer streng. Jeg er ikke så glad i brødmat, eller noen ganger elsker jeg det, men blir veldig fort lei, derfor varierer jeg ofte hva jeg spiser. Noe av det beste jeg faktisk vet er havregryn og melk. Idag ble det derfor dette på menyen.

For å få en veldig god kvelds trenger du Havregryn, Melk og sukker (god uten også) Jeg liker det best med sånn søtt smak på det og trenger derfor sukker på, jeg kjøpte derfor sukrin som er 0 kalorier i, men smaker fortsatt som vanlig sukker.

Først så må du ta havregryn i fatet. Jeg kommer til å gjøre det jeg pleier nå, sikkert noen som tar melk først (noe jeg ikke kan forstå)

Også er det over til melken, jeg pleier og ta godt med melk siden jeg liker at havregrynene blir skikkelig mye og at jeg fortsatt får litt veske sammen med havregrynen når jeg spiser den.

Til slutt tar jeg sukker. når jeg har tatt nok sukker på så rører jeg det rundt sånn at det kommer godt inn i maten.

Liker du havregryn og melk? Hva pleier du å spise til kvelds?

MUSIKKTYPEN MIN

Alle har sin egen musikksmak og jeg som alle andre har min egen. Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva type musikk jeg hører på og den som blir mest avspilt hos meg for tiden. Jeg blir sjelden lei sanger så jeg kan høre på de lenge. Gjerne del dine sanger med meg♥

 

Gjerne kom med forslag til ting dere vil lese på min blogg! ♥ Blogges

ALLE PRODUKTENE I BEAUTYBASKETEN/SKJØNNHETSBAGEN!

Hei! Nå tenkte jeg og vise dere beautybasketen når den er ferdig pakka og gjort klar. Håper det er mange flere som vil melde seg på fordi jeg trekker vinneren på torsdag! Håper du melder deg på og husk at alle punktene må gjøres for å vinne.

Håper så mange som mulig av dere melder dere på, du kan melde deg på HER!

Blogges!

MIN FØRSTE GANG

Jeg kom over dette innlegget på en annen blogg og har lest mange sånne typer innlegg før og synes de er kjempe morsom å lese. Derfor tenkte jeg å lage et innlegg om meg også, der dere kan både bli bedre kjent med meg og vite litt om min fortid. 

Mitt første kyss 
Nå kommer jeg ikke til å ta med de useriøse kyssene på barneskolen, men skikkelige kyss. Mitt første kyss var med min første kjæreste i 8´ende klasse, jeg husker det var så flaut, men samtidig veldig kult at jeg hadde fått meg kjæreste at jeg turde faktisk ikke å kysse han før vi hadde vært kjærester i 1 uke. Det er alltid sånn at den første gangen er så utrolig skummel, men samtidig er den ikke det. Det gikk helt fint, men gud så kleint jeg var på den tiden. 

Min første bh og stringtruse 
Okei... dette blir en liten shoutout til mormor, haha. Jeg gikk vell i 5-6 klasse og hun hadde kjøpt julegave til meg, som da var bh av tøy, dere husker vell de tynne bh´ene som ligner litt på en sports bh. Anyways så skulle jeg åpne denne gaven som jeg hadde fått fra henne og det var en sting og en bh med minni mus på, husker jeg ble så flau for alle lo når jeg åpnet denne gaven og det som hadde skjedd var at mormor hadde hørt på tips fra kusinen min som da var 16 eller noe sånt. Det er jo litt mer normalt å gå med når du er på hennes alder og hvertfall ikke normalt å gå med noe som minni mus er på, jeg hadde blitt litt for stor for det. 

I dette innlegget kommer jeg bare til å legge ut bilder som er hvertfall 4 år gamle. 

Min første forelskelse 
Det må være min første kjæreste i 8´ende som jeg fortalte om over her. Vi var ikke sammen så lenge, men han betydde masse for meg på den tiden. 

Min første jentegjeng 
Min første skikkelige jentegjeng som jeg følte meg virkelig komfortabel sammen med, må være Marie Therese, Marita, Vilde, Henriette, Benedikte og Anne Sofie. Vi fant på mye rart og mye gøy, selv om vi alle ikke var sammen samtidig var det liksom vi som var gjengen♥ Jeg er desverre ikke med dem som mye lengre, jeg er venn med alle, men vi gikk dessverre hver vår vei når vi begynte på videregående. 


Jeg hadde dessverre ikke noe bilder av alle oss jentene ilag, her er hvertfall bilde av Vilde, meg og Henriette. Dette bilde fortelle mye av hvor rart, men fantastisk vennskap vi hadde på denne tiden. Gud så jeg savner alle de stundene vi hadde sammen. 

Første gang jeg fikk mensen

Jeg husker dette så godt. Kleint å fortelle, men jeg husker jeg var utrolig stolt fordi jeg var en av de første i klassen som hadde fått det og da synes jeg at jeg var så kul, lite visste jeg da at det er bare ulemper og stress med mensen. Skulle heller fått det mye seinere spør du meg, men det er jo helt normalt så det var ganske kult at kroppen viser meg at den er som normalt. Jeg husker jeg skulle stå som skolepatruljen denne dagen gikk på do rett før jeg skulle bort og da hadde jeg blødd ganske mye i trusen at det eneste jeg tenkte på var at det er fint at jeg får komme meg hjem og snakke med mamma om det og bytte klær. 

Mamma tok det litt for godt synes jeg... Hun ble jo så glad at hun spurte om vi skulle feire og om hun skulle invitere venner og familie på mensfest, jeg husker jeg ble så sint og flau at mensen hormonene kicket inn og jeg begynte å grine og sa at hun måtte bare prøve seg, for gjorde hun det så skulle jeg flytte ut... Hormoner + mensen + dramaqueen er en utrolig dårlig combo, men det gikk bra til slutt og jeg fikk heldigvis ingen mensfest xD

Første gang jeg tok tattovering
Tok jeg faktisk ikke før jeg var 18 år gammel, nesten 19. Det er kjærestetattoen som samboeren min og jeg har lik av. Den er utrolig fin og betyr masse for meg siden den symboliserer forholdet til samboeren min og jeg, han betyr alt for meg. Jeg kan skrive et innlegg om tattoveringene mine og vise dere fine bilder av dem, for ellers blir dette et veldig langt innlegg.VISST DU LIKTE DETTE INNLEGGET GJERNE KOMMENTER UNDER, SÅ LAGER JEG GJERNE FLERE SÅNNE TYPE INNLEGG. KAN OGSÅ LAGE ET TIL INNLEGG MED ANDRE TING SOM ER MIN FØRSTE GANG. 

NOEN AV PRODUKTENE I BEAUTYBASKETEN!

Hei! Siden det var så veldig mange som ikke helt likte at de ikke visste hva som var i beautybasketen, har jeg nå tenkt å legge ut noen av produktene du kan vinne i basketen. Grunnen for at jeg deler ut en beautybasket uten å ha noen samarbeidspartnere eller sponsorer her på bloggen er fordi det er masse produkter jeg har liggende her som jeg har 2 av eller ikke har noe bruk for. Derfor er det kjekt med en konkurranse.

Dette er noen av produktene dere kan vinne! Jeg kan fortelle litt om hvert av dem under bildene. Håper dere liker produktene og at du vil melde deg på før fristen er ute.

Dette er en spray for både brukere hår og for at sminken skal holde seg lengre igjennom dagen. Denne sprayen har masse fuktighet i seg og gir masse fuktighet til håret og fjeset. Kan også bruskes på kroppen.

TeGreen er kapsler som hjelper for forbrenningen og for søvnen, i 1 kapsel tilsvarer det 6 kopper med ekte grønn te. Disse kapselene har jeg flere liggende av.

Dette er maskara som er veldig god. Denne har jeg også flere av og jeg bruker denne hver dag, jeg er super fornøyd. Alle produktene jeg har vist til nå er fra NuSkin.

Siste produktene jeg har tenkt å vise dere er 2 leppestifter fra MakeupMekka. Jeg har sånn 20 leppestifter fra dem og får aldri sjans til å få brukt alle.

Konkurranse! Dette er ikke alt som er i basketen, men noe av det. Håper du liker produktene og at du vil melde deg på konkurransen ved å trykker på "konkurranse" i begynnelsen av denne setningen.

UKENSBLOGG

Hei! Nå er det tidlig Mandag og det betyr ny uke, Jeg har startet opp med ukensblogg og hadde tenkt å skrive hvem som er denne ukens blogg. Når jeg bestemmer hvem som er ukensblogg tenker jeg på bilder, ryddige innlegg og designet. Alle bloggene er fine på hver sin måte og det er mulighet til å melde seg på hver uke. Jeg kommer til å kåre vinneren jeg selv mener er min type blogg og hva min personlige mening om blogger er. Det var 5 fine og fantastiske bloggere som hadde meldt seg på ukensblogg og jeg likte veldig godt alle bloggene. Det var likevell en blogg som skilte seg godt ut etter min smak hvertfall. Bloggen jeg har valgt som denne ukensblogg er Sofie-Amunda sin blogg. Hun er veldig pen og har veldig fine innlegg med ryddig tekst og bilder som passer godt inn til innleggene og på bloggen hennes. Jeg er en fast leser hos henne og kanskje noen av dere også blir en fast leser? hvertfall ta en titt innom bloggen hennes HER! ♦

♦ FOR Å MELDE DEG PÅ NESTE UKESBLOGG KOMMENTER I KOMMENTAR FELTET HER OG HUSK Å LEGG TIL BLOGGEN DIN SÅNN AT JEG FINNER OG KAN SJEKKE UT BLOGGEN DIN NÅR JEG SKAL TREKKE VINNEREN NESTE UKE ♦ GJERNE LEGG MEG TIL SOM VENN HER PÅ BLOGG.NO OGSÅ, DA FÅR JEG MED MEG NÅR DU LEGGER UT NYE INNLEGG OG DET ER LETTERE FOR MEG Å BLI FAST LESER. 

DAGENS TROWBACK SANGDenne sangen synges av Colbie Caillat og heter Bubbly. Denne sangen hørte jeg masse på da når jeg var mindre. Sangen kom ut i 2007 og etter min smak er den ikke "ut" enda. Jeg har denne på sovelisten min. Jeg synes det er en så behagelig og fin sang at jeg kan høre på den uansett hvor jeg er. 

Har du noen gamle sanger du husker veldig godt?♥


 

KONKURRANSE - VINN BEAUTYBASKET

Hei♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte å starte en konkurranse her på bloggen. Det beste med sommeren er å nyte fint vær (visst dere har reist), det har dessverre vært utrolig dårlig vær her i Norge. Uansett så har jeg ikke orket å bruke noe særlig med sminke og andre hudprodukter i sommer. Huden min har fått pustet og blitt veldig fin og jeg har faktisk fått en veldig fin farge i fjeset. Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele ut en beautybasket med masse fine og gode produkter for deg. Innholdet i beautybasketen kommer til å være hemmelig, men jeg kan røpe at den er verdt over 1000kr. Det er noen punkt du må følge visst du ønsker å vinne denne basketen og det er disse 3 punktene nedenfor: 

1. Like Facebook gruppen min HER
2. Trykke på "del" knappen nederst i dette innlegget. 
3. Kommentere at du ønsker å være med, visst du ikke har blogg kan du kommentere navnet ditt sånn at jeg får kontaktet deg om det er du som er den heldige som vinner beautybasketen. 

JEG TREKKER VINNEREN OM 1 UKE! 

ET MENNESKETS BESTEVENN ER EN HUND!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ordtrykket er faktisk helt sant. Etter jeg fikk Leo har både Petter og min hverdag bedre både hver for oss og sammen. Leo er så kosete og snill. Han ser ut som en løve, han er så fin! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg fikk han! ♥ Se så fin han er da! Jeg skal begynne å ta flere bilder av han, vise dere hvordan han vokser og utvikler seg. 

MINE YOUTUBEVIDEOER

Hei. Siden jeg har fått flere og kanskje helt nye lesere som sikkert ikke har sett mine youtubevideoer. Jeg tenkte derfor at jeg skulle legge dem ut her sånn at både nye og gamle lesere som ikke har sett dem får sett dem nå. Gjerne kom med tips i kommentarfeltet visst det er noen videoer dere vil jeg skal lage!

 


 

 

 


Har du youtubevideoer? Hva heter du på youtube?♥

JORDBÆR DEKKET I KALORIER OG SUKKER

Er det beste jeg vet... Jeg har ikke ord på hvor godt sjokolade er, jeg kunne spist det til jeg ikke er her mer. Sjokolade er så godt at jeg ikke kan beskrive det. Jeg synes virkelig synd i dem som ikke tåler sjokolade eller ikke kan spise det. Hvertfall så hadde Petter og jeg besøk av Arne Bjarte på søndag og siden butikken ikke er åpen da hadde jeg ikke så mye å tilby han. Jeg hadde da sjokolade og jordbær så da ble det en god og søt blanding. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LIKER DU SJOKOLADE? ♥

unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv


hits