september 2017

HVORDAN DU FÅR 2 TUSEN NYE LESERE!

HALLO HOLA HEI HEY...

Jeg hadde tenkt å gi dere et tilbud om å få 2 tusen nye lesere på bloggen din lett. tenkte da å gi en av dere blogshout både her og på facebooken min. Her har jeg alt fra 10 - 4 tusen lesere, det er spørs hvor mye jeg blogger og hva jeg blogger om. Facebooken min har jeg 3 tusen venner og bloggruppe med 2,5 tusen følgere på. Jeg deler bloggen både her, facebooken min og facebookgruppen min. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DET ENESTE DU TRENER FOR Å VÆRE MED ER:

- LEGGE MEG TIL SOM VENN HER PÅ BLOGG.NO OG DET KAN DU GJØRE HER!
 

NÅR MOBBERNE SIER HEI, MEN IKKE VENNENE DINE!

Hei♥

Jeg har nå tenkt å fortelle dere noe veldig rart, som faktisk skjedde for ikke så alt for lenge siden. Når enn er blitt utsatt for mobbing så er det vonde tanker og minner som kommer tilbake når du møter personen du har blitt utsatt mobbing av, men når den personen er hyggelig er det som om alle vonde tankene og følelsene bare forsvinner og det bare blir dannet gode tanker om den personen. Dette har jeg opplevd nå. 

For en liten stund siden reiste jeg hjem til Sotra hos mamma og dem. Når jeg hadde tenkt meg inn på butikken kommer det gående en jente som ikke har vært noe særlig snill mot meg. Vi har fra begge ender sagt stygge ting til hverandre, men når det blir tatt flere personen med og de er flere mot en, blir det for mye og det kan utvikle seg til mobbing. 

Uansett så kom denne personen gående mot meg og stoppet opp og spurte hvordan jeg hadde det, at det var lenge siden vi hadde møttes og hvordan det gikk inni Norheimsund. Hun var veldig hyggelig og snakke med og jeg er så takknemlig for at hun tok initiativ til å stoppe og snakke med meg. Det fikk alle de vonde tankene og stundene til å forsvinne på under 2 sekunder og det bare ble dannet nye gode tanker om henne. Jeg har nå ikke noe å si om henne!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det over til noe som ikke er så bra. Det er helt sykt hvor fort mennesker kan forandre seg. Jeg skal fortelle nå om en jente som har vært en av mine nærmeste venner som var veldig rar når jeg møtte henne. Dette var inne på kjøpesenteret på Sotra. Jeg går litt rundt og går innom forskjellige butikker og når jeg er på vei fra ene butikken til den andre, ser jeg hun kommende gående mot meg, jeg smiler og lyser opp fordi jeg ikke har sett henne på lenge. Det var dessverre bare jeg som følte det på den måten. 

Når hun kommer nærmer, smiler jeg og sier "hallo". Responsen jeg får er tidenes sinteste fjes og hun himlet med øynene og gikk bare forbi. Jeg ble både oppgitt og lei meg, for dem som har vært en av dine nærmeste bare oppfører seg sånn mot mennesker. Det er sykt. 

Mennesker som har vært med å mobbe deg, sier hei og er hyggelig, mens en som du har vært venn med lenge er frekk og ikke sier noe til deg. Jeg håper for hennes del at hun ikke er sånn med andre også, for det er utrolig barnslig og det er vell på tide å vokse litt opp når man er 20 år gammel? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAKK FOR MEG♥ #mobbing #venn #uvenn #jente #personlig #mening

♦ INSTAGRAM - HER ♦ FACEBOOK - HER ♦ SNAPCHAT - UBLOGG ♦

UKENS ARTIST

Jeg skal nå vise dere hvem jeg hører på for tiden. Hun som synger disse sangene kjenner jeg fra før og hun er veldig flink til å synge. Sangene er så fengende og du har lyst å bare høre dem om og om igjen. Håper dere liker disse sangene. 

 


 


Veldig flink artist og du kan finne youtube kanelen hennes HER! hun har laget mange covere av forskjellige sanger også. 

 

MÅ GJØRE VIDEO

Hei babes♥

Iselin og jeg skal poste og lage må gjøre video og trenger inspirasjon til hva vi må gjøre. Vi har tenkt å ha med en del matprodukter som vi skal smake på uten noe å blande det med noe annet. Gjerne kommenter noen ting vi må gjøre. GJERNE KOM MED IDEER! VI SKAL FILME FORTAST MULIG. 

ÅRETS HALLOWEEN LOOK

Hei! Det er snart bare 1 måned til Halloween og planleggingen er allerede begynt her hos meg. I år har jeg tenkt å virkelig feire, hvertfall nå når jeg bor for meg selv. Pynte ekstra og kjøpe inn snop visst det er noen som kommer på døren. Siden Halloween i år er midt i uken blir det nok ikke noe festligheter på halloweenaften, men kanskje helgen før?

Jeg skal vise dere bedre bilder av hvordan jeg har pyntet osv når det nærmer seg litt mer. Hva synes du om min Halloween-look?

 

Dette må nok være min #halloween2017look#halloween2017look #konkurranse #makeup #oktober #girl #halloween

BARNA DINE LIDER...

... Og de lider kanskje enda mer en deg. 

Mange som drikker eller ruser seg har kanskje en form for lidelse og bruker alkoholen for å trøste seg selv. Det er mange som føle trøst i alkoholen,  for den kan være med på å svekke hukommelsen en liten periode og kan da glemme tankene som gjør at et menneske lider sånn som det gjør. Det som er skremmende med alkoholen er også at alkoholen går på hormonene, noen kan bli veldig glade av alkohol, men det finnes også mennesker som blir stress, sorg eller sint. Det som kan være veldig farlig i familie med barn er visst en av foreldrene har problemer med alkoholen og blir sint når alkohol inntars. 

Det er faktisk veldig mange foreldre med barn under 18 år som drikker en del, til og med utenom ferier, høgtider og helger. Foreldrene tror også de er veldig flinke med å holde drikkingen hemmelig, men de aller fleste barna vet hva som egentlig foregår. Det finnes også barn som får kjenne på både drikking og sinne hos foreldrene ut i fra alkoholen og i flere tilfeller blir hormonene som er fult opp med sinne går ut over barna, noe som det ikke burde. 

Når du er på din 6 halv liter med øl eller 5 glasset med vin er det noe som skjer med kroppen, kroppen svekkes og du har mistet mange av observasjonene dine. Du ser ikke lengre din fine sønn eller datter som sitter å skjelver for seg selv mens han eller hun prøver og leke med lekene sine. Du ser ikke redselen i øynene deres. Du ser ikke hvor redd dem er for at du skal drikke litt for mye og bli sint. Det aller verste er å se den som står deg nærast sint eller lei seg. Barna dine mister tilliten sin til foreldrene sine og hvem skal dem ha tillit til når dem som har vært der for dem hver dag ellers ikke er der og viser tillit og omsorg som barnet trenger?

 Bilderesultat for barn depresjon
//bildet er fra google//

Hvordan skal alkoholmisbruk hjemme være med på at barna vokser opp som det burde når barn skal se opp til foreldrene sine. Barna er veldig stolte over foreldrene sine, det er disse menneskene som har stått de nærmest og vært med dem siden barna ble født. Når de som foreldre ikke er noe å se opp til, hvem skal de se opp til da. 

Mange barn som er blitt vokst opp med foreldre som drikker mye, begynner å drikke selv også. Ikke alle, men i ulike forskninger er det ofte. Hvem vil at barna sine skal begynne å misbruke alkohol? det er ingen... Det er faktisk foreldrene sitt ansvar. Barna lider enda mer enn dem som drikker. 

HVA SYNES DU OM SÅNN TYPE INNLEGG?

♦ INSTAGRAM - HER ♦ FACEBOOK - HER ♦ SNAPCHAT - UBLOGG ♦

NYTT TEMA PÅ BLOGGEN!

Hei! Nå når jeg skriver dette innlegget er klokken 01:00, men kommer ikke til å poste det før 10- tiden. Jeg har en syk uvane og det er at om natten så får jeg energi til alt mulig. Jeg begynner og rydder leiligheten, eller i klesskapet. I dette tilfelle så tenker jeg på ulike blogginnlegg eller ideer til bloggen. Jeg har tenkt å begynne med et nytt tema her på bloggen, i det siste har jeg blitt veldig interessert i rus og alkoholproblemer og tenkte å ta opp ulike tema her på bloggen, både for dem som det gjelder og ikke minst pårørende. Kollegaene mine og jeg hadde et veldig lang prat som dette tema, og jeg har en del meninger om de ulike temaene. ER DETTE NOE SOM VIRKER SPENNENDE?♥Visst du har noen tema som du vil lese om, for eksempel rus, alkohol, pubertet, kjærlighet eller noe lignenede, bare legg igjen en kommentar under!

♦ INSTAGRAM - HER ♦ FACEBOOK - HER ♦ SNAPCHAT - UBLOGG ♦

unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv


hits