november 2017

A COMMON BURDEN - ASHES OF HER MEMORY

Hei! Endelig skal jeg fortelle og vise dere hele albumet til ASHES OF HER MEMORY som har nå fått alle sangene på Spotify! Jeg håper dere vil høre på sangene og gjerne dele dem videre til dine venner! Gjerne hør sangene nedenfor og under bildene kan du lese litt fakta om bandet visst du ønsker det. Ellers kan du finne Facebook siden deres HER!

DENNE SANGEN KAN HØRE VED Å TRYKKE HER!

LINK TIL DENNE SANGEN FINNER DU VED Å TRYKKE HER!

? Bandet startet etter at Marius Schurmeyer (Vokalist) & Stian blikberg (Hovud-Gitarist) sluttet i bandet de spilte i før som het «Dead Company».

? Så fikk de Torstein Viksøy med på laget som spiller bass gitar. Per Arne Aadland og Toril Dahle ble med i bandet og de hadde endelig nok folk i bandet.

? August 2014 forlot dessverre Toril bandet pga personlige grunner, men fant Tony Steinsland som kunne spille istedenfor henne.

? Liten stund etterpå flyttet Per Arne til en annen by, Ashes of her memory måtte finne en annen som kunne spille istedenfor Per Arne, men det var ikke noen som passet for jobben utenom Alv-Erlend Gjertsen.

? Tony sluttet i bandet ikke lenge etter han hadde blitt med, han var med å spilte trommer i noen av de nye sangene på denne tiden og bandet bestemte seg for å ikke holde audition sånn som de hadde gjort med gitar posisjonen. Ashes of her memory visste at Adrian Mathias Toft var perfekt for jobben.

? Alv-Erlend er sluttet i bandet i 2017 og Per Arne er kommet tilbake på rytme gitar.

 

Nå har de følgene med i bandet;

? Marius Schurmeyer (Vokalist)

? Stian Blikberg (Hovud gitarist)

? Torstein Viksøy (Bass)

? Adrian Mathias Toft (Trommer)

? Per Arne Aadland (Rytme gitar)

 

Gamle medlemmer;

? Toril Dahle (Trommer)

? Alv-Erlend Gjertsen (Rytme Gitar)

? Tony Steinsland (Trommer)

 

HER ER DIREKTE LINK TIL ALBUMET!

DAGEN FØR DAGEN

Dette har vært med meg igjennom 3 år nå. Nå skal det bare forsvinne. Jeg er så vant med å ha det nå at det er på en måte en del av meg. Men sant skal sies at det er utrolig deilig også. Tenk at imorgen skal jeg faktisk ta vekk reguleringen som jeg har hatt i over 3 år. Jeg trengte den virkelig, og nå skal det bli godt å få den vekk. Jeg skal komme med mange bedre smile-bilder framover. Jeg har ikke smilt på bilder for jeg har synes det er rart. Håper at det blir bra nå når den blir vekke. 



Har du hatt/har regulering?

FØR OG ETTER LILLASHAMPOO

Tenkte å vise dere håret mitt før og etter jeg har brukt lillashampoo i det! Jeg hadde det bare i korte 10 minutter fordi jeg er så redd for at håret skal bli lilla. Det synes jeg ikke er så fint. Her er resultatet hvertfall første gang jeg bruker lillashampoo i mitt hår etter jeg ble så lys.

Bildene over her er fra før jeg brukte lillashampoo. Det er iphonebilder så de er ikke de beste, dessverre! Under skal dere få se bilde av håret etterpå. Bildene er tatt på badet så det er samme lys. Ser godt at håret var litt gult før og blitt mer kald farge etter lillashampooen.

FRA STRYK TIL TOPPKARAKTER

OUCH...



Her kommer en hemmelighet. Når jeg gikk på videregående var jeg så skolelei, jeg kan ikke sette ord på det en gang. Det ente opp med at jeg ikke konsentrerte meg nok, møtte opp på prøver og hadde høyt fravær, hvertfall i naturfag. Jeg fikk beskjed om at visst ikke jeg ble bedre engasjert i timene og møtte opp, kom jeg til å stryke. Jeg var flink noen par timer etter denne beskjeden, men jeg brydde meg ikke nok. JEG VAR IKKE MODEN NOK! Derfor fikk jeg ikke godkjent faget og jeg kunne faktisk ikke bry meg mer. Jeg begynte som lærling og slapp skolebenken, heldigvis. Men nå når det nærmer seg fagprøve og jeg skal ta fagbrevet må jeg ha karakter i alle fagene, derfor måtte jeg gjøre dette som privatist. Jeg måtte lære meg alt utenatt, ikke ha et helt år på meg og lære detaljert om den enkelte ting. Men lese selv, off det er så kjedelig å lese selv. 

Når jeg gikk på skole gikk vi detaljert igjennom alle kapittel, noe som tydeligvis ikke var for 16-17 år gamle meg. Da jeg ikke var moden nok til å ville lære. Nå når jeg er 20 år gammel og virkelig er blitt mer moden, mer voksen og virkelig funnet meg selv, klarte jeg å lære på egen hånd. Jeg øvde litt på alt i hele boken sånn at jeg skulle være litt forberedt. Jeg var så heldig med oppgaven jeg trakk, men den var vanskelig nok. Jeg skulle forklare hvordan varmepumpen virker og hva fordeler er det med varmepumpen. Jeg fikk 30 min til å forberede meg før jeg skulle forklare sensorene dette. Jeg forklarte så godt jeg kunne og tenkte at dette gikk helt greit, kommer nok til å bestå. 

Sensorene hadde 2 oppgaver til som jeg skulle svare på, som jeg ikke visste fra før og som jeg ikke hadde forberedt meg på. Første oppgaven de spurte meg om var god helse, noe jeg ble sykt lettet over. Jeg jobber jo daglig med eldre som jeg skal hjelpe for at de har en god helse og opprettholder den gode helsen sin. Så den oppgaven gikk ganske naturlig for meg. 2 oppgaven var om hvalen som var på nyhetene i januar. Som de skjærte opp og var fult i plastiskk. Denne oppgaven fikk jeg litt panikk over, siden jeg ikke er så opptatt av nyheter, men hadde hørt folk på jobben og sånt snakke om hva som hadde skjedd med den. Så jeg svarte så godt jeg kunne på spørsmålene deres. 

Jeg fikk beskjed om å vente utenfor sånn at de kunne diskutere karakteren min. Mens jeg var ute på gangen var jeg veldig redd og gikk fram og tilbake, håpte jeg kom til å bestå hvertfall. Jeg måtte bestå sånn at jeg kan få fagbrevet mitt. Det var big deal å få godkjent på denne. Når jeg kom inn spurte de om jeg hadde øvd mye, da ble jeg litt redd og tenkte "var jeg så dårlig at de tror jeg ikke har øvd noe" og jeg svarte "jeg har øvd igjennom hele boken" og så spurte han om jeg gikk på skole eller om jeg har øvd selv, ble litt redd og svarte "jeg har øvd selv, jeg jobber og går ikke på skole nei" og han sa "Okei, du har no øvd nok for du får 6´er av meg i kveld". Jeg såg på han med store øyner før jeg bare brøt ut i tårer og ble kjempe glad. 

Når jeg går 1 år på skole og ikke klarer å få godkjent, men øver alt inn selv og får 6´er. Da er jeg utrolig stolt over meg selv. Jeg er 100% sikker på at det er at jeg ikke var moden nok. Jeg ser det også på oppgavene jeg har nå som lærling, de oppgavene var liksom umulig for meg på skolen, men nå går det så fint å skrive dem. Dette er reint skryte innlegg fra meg, fordi jeg er max stolt over meg selv. 

Har du fått noen gode karakterer i det siste?♥

JEG TRENGTE Å GJØRE EN FORANDRING!

Når du går rundt og bare blir mer og mer deprimert, sliten og trøtt av alt som skjer i hverdagen. Jeg merket at det var noe som måtte gjøres da jeg såg meg i speilet om morningen. Det var noe jeg måtte gjøre, jeg måtte få en forandring. Det var noe på meg jeg måtte forandre. Siden kroppen min tar ganske lang tid å forandre bestemte jeg meg for å forandre håret mitt. Så jeg var hos frisøren idag, eneste fridagen og eneste dagen jeg har mulighet på lenge å gjøre noe med håret mitt, tenkte jeg at idag var det perfekt. Jeg har derfor skam stripet håret og virkelig fått en lysere look, noe jeg ble kjempe fornøyd med. 



Har du noen gang følt at du måtte forandre noe på deg? Har du gjort noe forandring med deg i det siste? 

MORMOR OG MAMMA VAR PÅ TV!

Hei!

Lørdag var mamma og mormor så heldig og ble vist på tv, kanskje noen av dere såg klippet, men ikke visste at det var min familie. Derfor tenkte jeg å skrive et innlegg her og så skal jeg legge ut klippet her sånn at dere kan se. Mormor var med på et klipp på lørdagens lottotrekning fordi hun var så heldig å vinne en god sum i lotto for en liten tid tilbake. Dette har jeg ikke skrevet her på bloggen før fordi mormor ville holde det hemmelig, noe jeg skjønner siden det er snakk om ganske masse penger. Men nå er det blitt vist på tv og de fleste har fått det med seg, derfor kan jeg dele det med dere nå!

F.venstre: Lars Olav (Onkel), Anne-Jorunn (Mamma), Leidulf Ove (Onkel), Atle Vidar (Onkel), Sonja Beate (Tante), Wenche Karin (Mormor), Audun Kjell (Besten)

Visst du har lyst å se lottotrekingen fra lørdag og kan se min fantastiske familie, kan du trykke på bildet over her. Mormor vant så mye penger at hun bestemte seg for å gjøre 5 andre også til lottomillionærer, som du kan se i videoen over. Blogges♥

EN RETTFERDIG SJANSE - KREFT

Hei! Jeg vil først og fremst si at dette er ikke noe innlegg som sier "du må". Dette innlegget skriver jeg fordi denne familien trenger virkelig hjelp. Grunnen for at jeg vil dele dette og hjelpe dem er fordi jeg har kjennskap til denne familien og Mette (konen til han som har kreft) er søsteren til bestekompisen min. Mette har skrevet et innlegg på spleis hvor hun forteller hele historien til mannen Daniel (Minken) som du kan lese HER eller du kan lese under her:


MINKEN OG METTE SIN HISTORIE:
2017, hvem hadde trodd at dette året var det som skulle knekke oss?
- Det hele begynte egentlig i 2016. I romjulen reiste Daniel til legen. Prolaps fra L4 og ned med isjas nerven i klem. Han fikk smertestillende og beskjed om at dette går over av seg selv. 
- Tiden går, Daniel får mer og mer vondt i ryggen så legen bestemmer seg for å sende han videre på MR. 
- Han får time 13.03.17 men ringer inn så han får time 03.03.17
- De finner noe i ryggen, han må inn å ta nye og bedre bilder. Han blir pøst i smertestillende så han klarer å ligge i ro. De neste dagene går fort. Daniel blir innlagt på kreft post 2 på Haukeland sykehus. Han har Ewing sarkom, en ondartet kreftsvulst som sprer seg lett. Det er sjeldent at en på 26 år får det. Den vokser fra bekkenbeinet og inn i nervene til føttene. De er derfor han ikke har klart å sove de siste månedene. 
- Han får masse smertestillende, hele tiden. Så han skal endelig få sove uten å ha vondt. 
09.03.17 begynner han på cellegift, det går utrolig fort. Det går bare noen få dager fra han får vite hvilken kreft type han har til behandlingen begynner.
- Han er innlagt i nesten to måneder på grunn av smertene som ikke vil gi slipp. 


 

- Han begynner å miste håret på grunn av cellegiften.
02:05.17 må han fjerne veneporten han får cellegift igjennom, han har fått betennelse. Hjemmetjenesten har ikke gjort jobben sin skikkelig og har ikke vasket godt nok rundt såret. Kuren blir utsatt to uker siden han må få antibiotika. 
19.06.17 tar han nye bilder av svulsten, dagen etter får vi vite at svulsten har vokst enda mer til tross for cellegiften. Den har vokst fra 10cm til 16cm. Han blir sendt videre til stråling i håp om at det skal virke. Han får veldig høye doser. 
- Bra med godt humør på sykehuset. 
26.06.17 begynner han med stråling, han holder på i 3 uker. 19.07.17 er han ferdig og vi reiser på ferie med barna våre og familien hans. 
08.08.17 får vi svar på de nye bildene, svulsten har krympet!! Herregud så glad vi er, vi får nytt håp om at dette skal gå bra. 10.08.17 gifter vi oss hos tingretten. Vi er 4 stykker, oss to og to forlovere. 
15.08.17 begynner han på cellegift igjen, i mellomtiden høster de stamceller så han kan få høydosebehandling når den har krympet enda mer. 
- Vi kjøper hus, livet ser bra ut og vi kan endelig begynne å tenke på fremtiden igjen. 
28.09.17 og 02.10.17 tar han nye bilder. 03.10.17 får vi svar på bildene. 
- Kreften har spredd seg til lungene, lymfeknutene i magen og beina. Det er ikke kurativt lenger. 
- Hele verden raser, hvordan kan den vokse til tross for cellegiften? 

- Hvordan skal vi fortelle jentene våre at om de ikke finner noe som virker nå så kommer pappa til å dø innen 6 år? Hvordan skal vi fortelle jentene at han ikke kommer til å være der når de blir stor, når de opplever store ting i livet så er han ikke der for å heie de frem. Han kan ikke følge de ned kirkegulvet når de skal gifte seg, han får ikke opplevd å bli morfar. Hvordan kan vi forberede en jente på 4 år og en jente på 2 år at pappa ikke kommer til å være her? Innen jeg er 30 år kan jeg kalle meg enke, Men så kommer håpet igjen, behandling i utlandet. Vi leser mange fine historier fra folk som er behandlet for kreft og er kurert. Hvordan skal vi ha råd til det? Med to barn og hus er det ikke så mye penger til overs. Vi får ikke søkt HELFO om refusjon før han har blitt behandlet i 6 måneder i utlandet. I andre slike saker har det vært snakk om 500.000-1 million kr for behandlingen. 
- Så nå må vi spørre det Norske folk om desperat hjelp. Vi trenger hjelp til å få samlet inn nok penger til å sende Daniel til utlandet. 

SÅ GJERNE HJELP METTE OG MINKEN VED Å SPONSE DE SÅNN AT HAN FÅR KOMME TIL UTLANDET FOR Å BEHANDLE KREFTEN! HVER ENESTE KRONER TELLER OG DU KAN SPOSE VED Å TRYKKE HER! 

GJERNE DEL DETTE INNLEGGET VIDERE SÅNN AT FLERE SER OG KAN HJELPE METTE OG MINKEN!
#kreft #behandling #cellegift #spredning #spleis #penger #sponsor 

MIN FROKOST

Hallo og god dag...

Idag skal jeg bruke hele dagen på å øve til eksamen som jeg skal ha neste onsdag. Jeg gruer meg stort til denne og håper jeg klarer den. Jeg må ta opp igjen 2 fag som jeg skal ta nå innen 2 uker er gått. Uansett så skal jeg vise dere frokosten min idag! Den var utrolig god og mat smaker mye bedre når du bruker litt tid på den.

Blogges!

HELLO NOVEMBER!

NEW DAY, NEW WEEK AND NEW MONTH...


// Bildet er fra Google. 

Jeg sitter her i den behagelige sofaen min, hører på  musikk mens jeg puster et godt trekk. Ser ut av det store vinduet mitt i stuen og ser på regner slår ned på alle de fine brune og oransje bladene som har falt fra trena. Jeg sitter å spiser på halloween godteriet fra i går. Drikker Kakao, mens kroppen blir varmet opp det gode teppet jeg har rundt meg. Nå når jeg skriver dette innlegget til dere, passer kjæresten på at det er fyr i ovnen. Tenk at det er denne tiden vi ser fram til nå. Bare 1 måned til vi er i Desember? Det er så rart å tenke på. Bare 2 Måneder til jeg er helsefagarbeider. Er ikke så lenge til snøen kommer. Tidlige kvelder. Tiden er kommet for store gode kose gensere og gode varme sokker. Denne tiden av året er noe er det beste jeg vet. 



Blogges♥ 


 

unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv


hits