> unshakeable -
1

UKENS ARTIST

  • Publisert 25.09.2017 kl.18:00. Ligger i kategorien: Musikk

Jeg skal nå vise dere hvem jeg hører på for tiden. Hun som synger disse sangene kjenner jeg fra før og hun er veldig flink til å synge. Sangene er så fengende og du har lyst å bare høre dem om og om igjen. Håper dere liker disse sangene. 

 


 


Veldig flink artist og du kan finne youtube kanelen hennes HER! hun har laget mange covere av forskjellige sanger også. 

 

0

JEG HAR SÅ SINNSYKT SANS FOR DEG!

  • Publisert 15.08.2017 kl.17:30. Ligger i kategorien: Musikk
Jeg som sikkert mange andre har jeg begynt å høre på stavangerkameratene. Jeg liker sangene deres fordi de er så sykt fengende og du bare på synge med på sangene. Jeg har delt noen av sangene under her med dere! hør dem og gjerne si hva du synes om dem. Har du noen sanger som du synes er bra?♥
 


 

0

MUSIKKTYPEN MIN

  • Publisert 08.08.2017 kl.19:18. Ligger i kategorien: Musikk

Alle har sin egen musikksmak og jeg som alle andre har min egen. Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva type musikk jeg hører på og den som blir mest avspilt hos meg for tiden. Jeg blir sjelden lei sanger så jeg kan høre på de lenge. Gjerne del dine sanger med meg♥

 

Gjerne kom med forslag til ting dere vil lese på min blogg! ♥ Blogges

1

DAGENS TROWBACK SANG

  • Publisert 04.08.2017 kl.19:38. Ligger i kategorien: Musikk


Denne sangen synges av Colbie Caillat og heter Bubbly. Denne sangen hørte jeg masse på da når jeg var mindre. Sangen kom ut i 2007 og etter min smak er den ikke "ut" enda. Jeg har denne på sovelisten min. Jeg synes det er en så behagelig og fin sang at jeg kan høre på den uansett hvor jeg er. 

Har du noen gamle sanger du husker veldig godt?♥


 

0

HØR DENNE SANGEN!

  • Publisert 27.07.2017 kl.21:12. Ligger i kategorien: Musikk

Hei! tenkte å legge ut et innlegg idag også sånn at jeg ikke deler noe med dere hver dag. Idag har jeg faktisk bare vært på jobb og så lagt å slappet av mens jeg ser serie å spiser banan chips og sukkererter noe som er blitt et must som jeg bare må ha for tiden. Dere vet hvordan det derre er. Uansett så tenkte jeg at jeg skulle vise dere en sang av Endre Nordvik som er fra samme øy som meg og da må det være innafor å reklamere litt. 
 


Har du hørt denne før? Jeg har hvertfall lagt den i spillelisten min og er en favoritt♥ Du kan finne den på spotify også. 

1

JUSTIN BIEBER HAR KONSERT...

  • Publisert 07.06.2017 kl.13:51. Ligger i kategorien: Musikk

PÅ BURSDAGEN MIN! Jeg har alltid ønsket å reise på en konsert av Justin Bieber! men dessverre så har det aldri passet eller mulighet. Idag har han konsert i stavanger og faktisk på bursdagen min. Hadde vært en skikkelig drøm å virkelig fått opplevd han en gang. Jeg er så stor fan av han og sangene hans kan jeg aldri bli lei. 


 

0

JEG ER BLITT FORELSKET I EN STEMME!

  • Publisert 04.06.2017 kl.20:12. Ligger i kategorien: Musikk

 

Er ikke han bare kjempe flink? ♥
0

DENNE UKENS FAVORITT LÅT

  • Publisert 31.05.2017 kl.16:46. Ligger i kategorien: Musikk

Hei, denne uken som alle andre er hverdagen min veldig opptatt av musikk. Sikkert jeg som mange andre hører ganske mange timer på musikk igjennom uken. Jeg hører musikk på vei til jobb, hjem fra jobb, på trening, på vei og hjem fra trening, i bilen og når jeg bare chiller også!♥ Jeg har som mange andre også min egen musikkstil og jeg hører på forskjellig type musikk en andre igjen. Det er det som er så bra med at det finnes så mange typer låter og så mange type sjangere. Jeg tenkte å vise dere min favoritt låt per dags dato. 

Jeg har fått kjempe dilla på norske sanger i det siste, jeg er ikke helt sikker, men jeg mener at det er så mange gode norske artister for tiden. Denne sangen kan jeg høre om og om igjen uten å bli lei. 
 

2

SOMMERLÅTER 2017

  • Publisert 10.05.2017 kl.10:52. Ligger i kategorien: Musikk
weeI1G46q0o
4q-m-Zml6UA
ubtbkgUmHHE
xr3OiLOkQcw


Har du noen gode sommerhits som du anbefaller? ♥

unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits