> unshakeable -
1

GOD KVELDSMAT

  • Publisert 31.07.2017 kl.19:00. Ligger i kategorien: sponset

Hei. Dette innlegget er forhåndsskrevet på grunn av at jeg har sein vakt idag og ikke har tid til å poste et innlegg til dere når jeg er på jobb. Jeg har tenkt å vise dere kveldsmaten jeg hadde i går kveld. Jeg har ikke stort i kjøleskapet når det er søndag og butikkene er stengt.  Derfor ble det bare noe jeg lagde av det jeg hadde. Det var en veldig god kvelds faktisk. Når det gjelder matlaging er det masse som går igjen og jeg trenger virkelig noe nytt å lage, så har dere noen tips til meg? noe som du synes er godt? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogges♥

1

KAKEBORDET

  • Publisert 12.06.2017 kl.12:22. Ligger i kategorien: sponset

Dette innlegget skulle egentlig komme ut i går, men siden det ble så seint fikk jeg dessverre ikke tid. I går feiret jeg bursdagen min sammen med familien og det var en vellykka feiring. Det var mye styr, men kjekt var det. Jeg er så glad for at det er 1 år til neste gang jeg har bursdag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

0

TJEN PENGER PÅ DIN BLOGG, INSTAGRAM OSV NÅ!!!

  • Publisert 01.06.2017 kl.19:25. Ligger i kategorien: sponset

Hei, jeg som mange andre har selvfølgelig lyst å tjene penger på for eksempel blogg, instagram, facebook eller til og med snapchat. Og det er mange som lurer på hvordan de får gjort dette. Jeg ble medlem på TradeTracker og det har aldri vært enklere å tjene penger og få ulike samarbeidspartnere. På TradeTracker er det allerede klart med samarbeidspartnere før du har laget deg en bruker. Det er super enkelt. Det er også bort i mot 100 forskjellige produkter/kjeder som har lagt ut annonselinker og bannere til din blogg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TradeTracker har også en ordning at du kan tjene penger på klikk og visninger og ikke bare salg også. Enklere har det aldri vært før. 
Så visst du har lyst å allerede tjene eksta på dine sosiale medier, kan du trykke HER! 

♥ del gjerne med vennene dine sånn at dem ser det også!

0

MUNNHELSE

  • Publisert 29.05.2017 kl.14:21. Ligger i kategorien: sponset

Hei♥ dette innlegget er sponset

Nå skal jeg vise dere et produkt som heter munnhelse, det er for dem som sliter med dårlig ånde om det er om morningen eller ut på dagen, kanskje om kvelden. Har du noen gang opplevd at noen kommer bort og spørr om du vil ha tyggis? det har jeg opplevd. Jeg er ikke helt sikker på om det var hint til den dårlige ånden min eller om det var hyggelig, uansett så tenker jeg på det nå i ettertid, hvertfall nå når jeg har lagt merke til den dårlige ånden min. Halvparten av oss plages av dårlig ånde. Nå kan du få hjelp mot dårlig ånde:
- Lectinect Munnhelse inneholder en stamme melkesyrebakterier som kan hjelpe mot de langsiktige årsakene til dårlig ånde
- Produktet inneholder også sink, som hjelper kortsiktig mot dårlig ånde.
- Du kan nå prøve Lectinect Munnhelse gratis*

VISST DU ER INTERESERT I DETTE PRODUKTEN KAN DU BESTILLE HER! 

0

HVORDAN FÅ SPONSOR TIL DIN BLOGG

  • Publisert 23.05.2017 kl.10:00. Ligger i kategorien: sponset

Hei! jeg har funnet ut et genial måte å få sponsorer/samarbeidspartnere til blogg. Før har jeg bare tenkt at det ikke går an, at det er dem som må kontakte deg. Det kan være at sidevisninger eller leserne dine har litt med det å gjøre, med ikke alltid. Jeg har sendt noen mailer rundt til samarbeidspartnere som jeg tenker hadde vært fint for meg og min blogg, men det er selvfølgelig forskjellig fra person til person og blogg til blogg. Jeg interesserer meg veldig for mote, klær, sminke og skjønnhet, så da synes det var best for meg å prøve å finne samarbeidspartnere/sponsorer ut i fra det. 

Visst du er interessert i mote osv sånn som meg, kan du evt sende en mail til noen av disse du finner nedenfor:
* Nuskin
* Blivakker
* Swiss clinic
* Junkjard
Jeg er hvertfall interessert i samarbeidspartnere eller sponsorer visst det er noen av dem som kommer over min blogg! Jeg har også laget en liten skisse for dere som lurer på hva dere skal evt skrive i en mail til ulike samarbeidspartnere eller sponsorer. 

Hei!

Mitt navn er Malin, og er 19, snart 20 år. Jeg blogger på www.unshakeable.blogg.no. Jeg er for tiden på utkikk etter sponsorer eller samarbeidspartnere. Jeg er interessert i både produkter til meg selv og produkter til konkurranser. Bloggen har i de siste 30 dagene hatt i gjennomsnitt 200 sidevisninger og 150 lesere. 

Jeg vil omtale og skrive om produktene på bloggen og linke til deres nettside. Ved konkurranser vil det være tydelig at produktene er fra dere. Jeg vil også ta egne bilder av produktene jeg får tilsendt. 

Jeg er åpen for forslag fra dere. Håper på et positivt svar. 

Med vennlig hilsen 
Malin Hammersland


Håper dere likte dette innlegget og gjerne del videre♥ håper dette kom til nytte for noen av dere

0

HVORDAN TJENE PENGER PÅ BLOGGEN DIN!

  • Publisert 01.05.2017 kl.21:54. Ligger i kategorien: sponset

Har du lenge ville tjent penger på bloggen din og kanskje andre steder på sosiale medier for eksempel youtube, facebook eller instagram? da har jeg den perfekte løsningen for deg! Det er en nettside som du kan lage deg en bruker og der er det ulike sponsorer som tar kontakt med deg og vil samarbeide med deg. Dette var den perfekte løsningen for meg som liker å tjene litt ekstra penger og denne nettsiden gjør det super enkelt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For å tjene penger på sosiale medier enkelt og raskt kan du lage deg en bruker innpå HER!

unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits