> unshakeable -
3

MÅ GJØRE VIDEO

  • Publisert 23.09.2017 kl.20:22. Ligger i kategorien: VIDEOBLOGG

Hei babes♥

Iselin og jeg skal poste og lage må gjøre video og trenger inspirasjon til hva vi må gjøre. Vi har tenkt å ha med en del matprodukter som vi skal smake på uten noe å blande det med noe annet. Gjerne kommenter noen ting vi må gjøre. GJERNE KOM MED IDEER! VI SKAL FILME FORTAST MULIG. 

0

MINE YOUTUBEVIDEOER

  • Publisert 01.08.2017 kl.16:02. Ligger i kategorien: VIDEOBLOGG

Hei. Siden jeg har fått flere og kanskje helt nye lesere som sikkert ikke har sett mine youtubevideoer. Jeg tenkte derfor at jeg skulle legge dem ut her sånn at både nye og gamle lesere som ikke har sett dem får sett dem nå. Gjerne kom med tips i kommentarfeltet visst det er noen videoer dere vil jeg skal lage!

 


 

 

 


Har du youtubevideoer? Hva heter du på youtube?♥
0

VIDEOBLOGG - HOTELLROMMET

  • Publisert 29.06.2017 kl.23:07. Ligger i kategorien: VIDEOBLOGG

Hei, som sagt var jo vi nylig i Tyrkia og lå selfølgelig på hotell. Vi var veldig heldig og fikk en kjempe billig tur og det fine hotellet vi var heldig å bo på. Jeg skal virkelig prøve å komme meg ned igjen på samme sted. Jeg lagde en video der dere kan få se hvordan hotellrommet vårt såg ut, fort gjort video, men håper den kommer til nytte og dere liker den. 

 Jeg skal fortelle mye mer om Tyrkiaturen, stay tuned!


 

2

MINE YOUTUBEVIDEOER

  • Publisert 08.06.2017 kl.21:48. Ligger i kategorien: VIDEOBLOGG

 

 


Har du youtubekanal?
1

SVAR PÅ SPØRSMÅL - VIDEO

  • Publisert 06.06.2017 kl.22:24. Ligger i kategorien: VIDEOBLOGG

Hei, nå har jeg redigert og laget video sammen med Petter der vi svarer på spørsmål. gjerne still flere spørsmål visst dere lurer på noe annet. 

   

unshakeable

Malin Hammersland, kommer fra Bergen. blogger om hva som faller meg inn innenfor musikk, hverdag osv. jeg er 20 år. Mail: malinmoren_97@hotmail.com Instagram: Malinhammersland Snapchat: ublogg

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits